Smile ADSL Adil Kullanım Kotası
-
Müritler şu an TTNET'ten 8 mbps 'e kadar sınırsız internet kullanıyorum.
D-smart maxi + Smile adsl 8 mbps'ye kadar sınırsız=55TL kampanyasına başvurmak
gibi bi düşünce oluştu aklımda. Ancak 25gb adil kullanım kotası var. Şu an kullandığım TTNET
tarifesinde de adil kullanım kotası var ancak uygulamıyorlar. Smile adil kota uygularsa ben
kar değil zarar ederim.
Sorum şu ki Smile adil kota uyguluyor mu?
-
Aynı şeyi düşünüyodum ben de :D Uydu lazım eve de. Ama neti Smile'a taşımaya gönlüm el vermiyor pek. AKT uygulanmıyosa yine de düşünebilirim. TAm benlik paket yapmışlar.
-
Smile kullanıyorum aylık nerden baksan 300 gb çivarı downloadım oluyor bir kere hızımı düşürmediler yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum.
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------Aynı şeyi düşünüyodum ben de :D Uydu lazım eve de. Ama neti Smile'a taşımaya gönlüm el vermiyor pek. AKT uygulanmıyosa yine de düşünebilirim. TAm benlik paket yapmışlar.
-----------------------------Aynen hocam tereddütteyim ben de :)
venom88 bunu yazdı:
-----------------------------Smile kullanıyorum aylık nerden baksan 300 gb çivarı downloadım oluyor bir kere hızımı düşürmediler yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum.
-----------------------------bana da uygulamazlar inş :) bi kumar oynıcam, umarım kazanırım :)
-
venom88 bunu yazdı:
-----------------------------Smile kullanıyorum aylık nerden baksan 300 gb çivarı downloadım oluyor bir kere hızımı düşürmediler yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum.
-----------------------------Aynen, geçen ay 600gb indirdim hızda oynama yok bu ay rekor kırıp 1tb yapacam :)
-
LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------Müritler şu an TTNET'ten 8 mbps 'e kadar sınırsız internet kullanıyorum.
gibi bi düşünce oluştu aklımda. Ancak 25gb adil kullanım kotası var. Şu an kullandığım TTNET
tarifesinde de adil kullanım kotası var ancak uygulamıyorlar. Smile adil kota uygularsa ben
kar değil zarar ederim.
-----------------------------4 yıldır senin geçmeyi düşündüğün tarifeyi kullanıyorum..(Smile ADSL) 1 kb bile hız düşürmüyorlar... çoğu zaman 50 gb 'ın üzerine çıkıyorum ama hız düşmüyor...
-
LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------Müritler şu an TTNET'ten 8 mbps 'e kadar sınırsız internet kullanıyorum.
kar değil zarar ederim.
-----------------------------http://www.tahribat.com/Forum-Smile-Adsl-Iptali-141837/ konuya bi bak usta. bi de tarihine bak 11 temmuz 2011. hala daha aradığımda internetiniz 48 saat içerisinde aktif edilecektir diyorlar.

daha bişey demiyorum.umarım aynı problemleri yaşamazsınız.
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------LasTMohicaN bunu yazdı:
kar değil zarar ederim.
-----------------------------http://www.tahribat.com/Forum-Smile-Adsl-Iptali-141837/ konuya bi bak usta. bi de tarihine bak 11 temmuz 2011. hala daha aradığımda internetiniz 48 saat içerisinde aktif edilecektir diyorlar.

daha bişey demiyorum.umarım aynı problemleri yaşamazsınız.
-----------------------------Görmüştüm hocam konunu açılmış konulara bakarken. allah sabır versin ne diyim. :( dedim ya kumar oynuyorum, dilim yanmaz umarım...
Cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. Bir de smile deneyelim bakalım nasılmış :)