folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Smile Adsl Muhteşem Hizmet

Smile Adsl Muhteşem Hizmet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    eylülün 1'inde internet hizmeti almaya başladım güldüren hattan.Telefonda konuştum adamla tamam dedi hattınız açılacaktır falan filan ertesi gün hat açıldı kullanmaya başladım 2 gün sonra kargoyla sözleşmeyi yollamışlar.Sözleşmeyi doldurdum verdim kargoya akşam eve gittim ama o da ne...İnternet hattım yok.Ve ardından lanet olası teknik desteğini aradım.Sokaktaki çocuğa sorsam neden internet hattım yok diye daha iyi yardım eder ama telefondaki delikanlı splitterınız arızalı olabilir,telefon hattını direkt modeme bağlayın falan diyo.Ulan dün çalışan şey durduğu yerde bozulurmu gerizekalı kaldı ki bütün fiziksel malzemeler çalışıyo kontrol ettim..Ve 3 gündür hala internet hattının gelmesini bekliyorum teknik desteği aradım 2 gün içinde dönücez dediler tık yok, mail attım bu akşam belki ona doğru dürüst cevap verirler ama sanmıyorum..İşin özü sakın ha sakın smile a bulaşmayın.Güldürmüyo daha çok ağlatıyo...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

ben de iki senedir kullanıyorum smile adsl. belki duymuşsunuzdur şu yazlık internet paketi kampanyasından faydalandım hala kullanıyorum. hiçbir sorun yaşamadım hocam... 

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
Toplam Hit: 694 Toplam Mesaj: 2