Smile Adsl Ve TTNET

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Hojalar şuan netlimitsiz 1mbps 45 lira tarifesini kullanıyorum.

geçen ay ttnet netlimitsiz 8 mbps kadar kullanıyordum ama hızım 600 kb'dan yukarı çıkmıyodu

Arka evdeki eleman 1 mbps görüyor neredeyse.

Şimdi ben Smile Adsl netlimitsiz 8 mbps kadar olan paketimi alayım

yoksa

Yoksa Bu ay tekrar TTNET netlimitsiz 8 mbps'kadar olan paketimi seçeyim farkları varmıdır  ?

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

smile adsl 1mbit + dsmart veriyo 1mbit parasına

ttnet'in konusu vardı. yılbasından sonra açıklıcaklar olayı vardı.2mbit kdv öiv dahil 51 liraya geliyodu.

8 mbit'e kadar ikisinde de santrala uzaklık yakınlıkla ilgisi var.

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

smileadsl al ttnetten bin kat iyi.

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

hojalar bide ttnet'in sitesinde 2011 ile değişen tarifeler ksuımında 55 lira  oluyormuş ..

http://www.ttnet.com.tr/2011-bireysel-paket-duzenlemeleri

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bence birşey farketmez.Sonuçta smile adsl ,biri adsl gibi şirketler ttnet in internet altyapısından hizmet veriyorlar.Ayrıca smile da falan şöle bir sorun var çevremdeki smile kullananlar herhangi bir internet problemi olduğunda biz bakamıyoruz ttnet i arayın gibi şeyler söylüyorlarmış.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

2 side orospu şirket. iyisede yok mike mik bu orospulardan biini seçecen

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

smileı bilmem ama ttnete kafam girsin!!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

bnde ttneti kapattırmayı düşünüorum. 1mb sınırsız kullanıodum 8mb netlimitsize geçtik ilk 5 ay 15 lira sonra 49 die e tarife değişmiş şimdi 54 lira olmuş yani 49 yerine 54 mü ödüyceğiz hocalar  

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

fiber optik olsa bulunduğum bölgede koymuşum ttnete superonline kullanırım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

beyler geçmiş olsun ttneti aradım nete internete zamn getirmişler. fiyatlar artmış 49 ödüyceğizken artık 54.90     55 ödüyceğiz  geçmiş olsun herkese bir eylem yapsak netileri filn teker teker kapatsak. 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Üst kat komşum 4 mbitle bağlanırken ben 200 kb hızla zor çekiyorum smile adsl düşün halimi

Toplam Hit: 1421 Toplam Mesaj: 11