Smiley Yedekleme??
-
arkadaşlar şimdi msnde smileyler warya şimdi o smileyler bilgisayara kayıt oluyo aynı hesabi baska bilgisayarda açarsan smileyler çıkmıyo kayıt edilen bilgisayarda kalıyo peki ben bu smileyleri yedekleyebilirmiyim. örneğin şimdi bu bilgisayardaki smileyleri yedekleyip baska bir bilgisayara atabilirmiyim hesabımı acınca çıksınlar die???
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------
haji, o smileyleri msn"de kar$i tarafa yolla oda kayit etsin, yormayin bu kadar kendinizi..
aklıma geldi de hacım şimdi ben kıbrıstaki bilgisayarımda kayıtlı olanları memleketteki bilgisayrıma yuklıycem nasıl kayıt olacak ki aynı anda aynı hesap acılmazki hem burada hem orada -
Ne yapican smileyi ya :) ben kullanmiyorum, boyle daha guzel. tavsiye ederim.
-
hocam hangi dosyadan bulucaz nasıl kayıt edecez anlamadım yaw kusura bakama :S
edit: çok orjinal olanlar warya bi daha bulamıyacagım lazım oluyo ;)
-
Msn backup adında bir program var sadece smiley değil avatarlar,göz kırpmaları,arkaplanlar istediğinin toplu yedeğini alabilirsin.
-
geforce hocam sağol ya işimi görür bu.
lazım olabilecek arkadaşlar için ahanda link ayrıca burada da nasıl yapılacagınıda anlatıyo: http://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-icerikleri/2154-msn-backup-icerik-yedekleme-geri-yukleme.html#post30371
hitler hocam sağol gerek kalmadı ;)
-
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------oldwolf bunu yazdı:
MSN de smileyler nereye kaydoluyor?
-----------------------------yafrum o eski msn surumleri icin gecerli..
-----------------------------konuyu 2006 da açmış olabilirim ama son postumu dün attım. tesadüfen karşılaştım o smileylerle ve dedim ki şu konuya cevap yaziim birinin işi görülür... yazdığım şeyin geçerli olduğu sürüm Windows Live Messenger 8.1
nasıl bu kadar kendinizden emin olabiliyorsunuz anlamıyorum...
-
hiç bi programa gerek yok hocam.
D:\Documents and Settings\pc-kullanici-adi\Local Settings\Temp\MessengerCache
hepsi buradadır.bunları gorebilmen icin de smiley.jpg yada smiley.gif
felan yap.hatta programi vardi bunun :)
1 saniye :D
al simdi upload ettim ; http://uploaded.to/?id=34otnk
dene bakalım olmazsa haber et :D
WebCrow'a tesekkurler :D:DD: o anlamıstır :D