Sms Botu ????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Vatansever
    Vatansever's avatar
    Erkek
    Dostlar Şu HERKezin sErVer KuLlandıgı Sms BoTu haKında bilgisi OlAn ArKaDaSlar Bizi BiLgiLendirsİn NASIl YApıLdıgı HakKında FiLan

BiZ Ki Biz VAtan sEvmeNin UsTasıYız!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyazyelken
    beyazyelken's avatar
    Erkek
    SUSKUNLUGUMU BOZUYORUM ARTIK BİRAZ FORM A KATKIMIZ OLSUN SMS BOMBER YÜZDE 1000000000 ÇALIŞIYOR GARANTİLİ YOLLAYIN ARKADAŞLAR BUNDAN SONRA ARANIZDAYIM HER TÜRLÜ KONUDA KARŞINIZDAYIM ARKADAŞLAR ADRESS VERİYORUM
    WWW.CENEBAZ.COM ÜYE OL BEN İSTEDİGİM KADAR YOLLADIM

****************GSM HACKER******************

hacker
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SecurityChecker
    SecurityChecker's avatar
    Erkek
    Cenebaz sınır koydu..

Telsimdeki bir açıktan yararlanıyor o sms bot..Bazıları da parayla satıyor botu..Aylık 75 milyon herhalde..Özele gel kuralım beraber..

HST is coming soon..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    judaspriest
    judaspriest's avatar
    Erkek
    irc.zurnam.net #Sms kanalından /nickserv register şifre mail şeklinde nick"inizi şifreleyerek Chanserv"den + (Voice) alabilir sms"inizi gönderebilirsiniz.Bir sınırlama yoktur.Ayriyetten Sms Bot Kurulumu Hakkında Bilgi almak isteyenler ICQ Number : 647202 Bu numaradan benimle kontak kurabilirler. Teşekkür Ederim Set by : JudasPriest
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    judaspriest
    judaspriest's avatar
    Erkek
    Bu arada bendede bir Telsim"in açıgı var şuan Sms Bomber şeklinde kullanıyorum forumda adresi yayınlamak isterdim fakat 2 gün sonra işlev dışı olacagına inanıyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OneiL
    OneiL's avatar
    Erkek
    DüşmeyiN ArKadasLAr Şuana Kadar Gördüğünüz Tüm Sms"ler MySevgi Net iLe Başlamıştır.Dayshell De MySevgi Netten Faydalanarak Sms Botunu Kullaniyor.Nasilmi Oluyor.Iste BoyLe.Ellerinde Herangi Bir Sms.TcL si var.O tcL iLe Telsimden Bir Numara Aliyorlar.10 Milyona Ve Sadece Sms e Ayarlayip Servere Sokuyorlar.Ve Paraninda Anasini sikiYoLar Oke..

Selam Ben Mustafa.Nickimin Anlamı Sexi Ve Çekici Erkek Demek Ve Aynı zamanda Da Basketci OneaL in TürkÇe VersioN u OneiL :))
Toplam Hit: 12685 Toplam Mesaj: 6