Sms Derdi Yok,Kontorum Bitti Derdi Yok
-
Kesinlikle Reklam Değildir!!!! Tahribat Üyeleri; Bu Güne Kadar Sizlere Bir Sunumum Olmadığı Gibi Hep Alımım Oldu,Birşeyler paylaştık.. Şimdi Sıra Bende:)Önce Bu Siteye Üye Olun. Sonra Bu Proğramı İndirin. ( Unutmayın; Konuşma Yapabilmeniz için Günde Bir Defa konu açman veya ytorumda bulunman gerekiyor )
Bu Proğram Sayesin'de Sabit Hatlar Dahil; ( CeP Telefonu Yani ) + Yurt dışı'da Dahil olmak üzre ( sınırsız olarakdan.. ) Arama Yapabiliceksiniz....Ağalar Ben Denedim:) İlk Evi Aradım :) Mic olmadığı için konuşamadım haliyle....Cepte denedim oda aynı:)herşey hazır olup,numarayı çevireceğiniz'de portu açıp kapayın.Tamamen ücretsiz. Sallamıyorum! Harbiden öyle.Önce bende inanmaştım:)))Önce Proğramı Yukleyin.ADRES BU ====> www.inter.web.trForum Açıldımı Bilmiyorum.....fenerist07 said that: kücük baslık koy hocareklam kokan hareketler bunlar.. -
DOWLOAD YERİ ; ARKADAŞLAR SİZLER DAHA İYİ GÖSTERİRSİNİZ BEN ANCA ANLATICAM :s SABİT HATTAN,SABİT HATTA BEDAVA YAZAN YERE TIKLAMNIZLA İŞLEME BAŞLAMANIZ BİR OLUCAK HERKEZE HOŞ SOHBETLER:)
-
fuck off!
-
benim tele mesaj gelmişti!..haberim wardı fakat kurmadım programı!..saol yinede
Toplam Hit: 2272 Toplam Mesaj: 4