Sms Destekli Kanbankası Scripti Ve Ucuz Sms
-
Arkadaşlar geçen sene bir arkadaşımızı kansere kurban verdik. Hastane sürecinde kan arama olayı ve kan bagışı meselesinin ne kadar önemli ve hayati oldugunu anlamış biri olarak sırf hayrına sevabına kan bagışlamak isteyen gönüllüler için kaybettigimiz arkadaşımız adına bir site yapmayı düşünüyoruz.
Masrafları server vs. arkadaşlarla kendi cebimizden karşılayacagız. bizlere şimdilik lazım olan çalışır durumda sms destekli kan bankası scripti ve en ucuza server uzerinden sms gönderebilecegimiz sms paketleri şirketleri vs hakkında bilgi..
projeye bu tür konularda yardımcı olursanız sevinirim.
-
arkadaşlar sadece en ucuza nereden sms paketi satın alabilirim? buna cevap versenizde yeter.
pusulasms.com diye biyer gördüm çok kazık. yurt dışından önereceginiz şirketler varmı?
-
ucuz ve toplu sms i çok araştırdım fiyatlar sürekli değişiyor kendi açımdan hattımın her yöne bin veya 10 bin gibi seçeklerini kullanıyorum ama araştırırsan en ucuzunu bulursun
http://www.google.com.tr/search?q=ucuz+sms&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a
bak ordan tek tek , kan bağışı hem verici için de çok faydalıdır vicut yeni taze kan yapar bir nevi temizlenmiş olursunuz , okullarda 1 kere bile bu konularda bilgi verilmiyor
sanırım bir ara ehliyet alırken mecburi idi 3 kere veriyordunuz sonra bir kaza vb. durumunda ilk başta kan verilecekler listesine giriyordunuz (tam emin değilim)
lise sonlarda ve üniv öğrencilerine zorunlu olmalı bence bu ülkede öğrenciden bol birşey yok bu tür şeylere destek vermeliyiz.
bir ara organ bağışını arttırmak için ölen herkezin direk verici durumuna çevirileceği bir paket hazırlanmıştı aile veya yakını istemiyorsa veya ölen kişi vasiyetinde organ naklini reddetmişse ellemeyeceklerdi ancak böyle bişi yoksa her ölü verici konumunda olucaktı
sonra ne olduysa iptal ettiler bunu..