Sms.Ac İle İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    millet şu sms.ac sitesine üye olanlara bir sorum var bana şimdi ye kadar 2 kere o siteden msj geldi (genelde çok siteyi kullandığım günden 1 gün snra oldu) ikisindede 20 kontürüm gitti sizin başınıza böle bişi geldimi nedenini bilen varmı turkcelle telefon ettim biz sadece taşıyıcıyız dediler haberimiz yok bizle şiilgili bir servis değil dediler bilgileriniz için şimdiden thank you

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    denizfenerri
    denizfenerri's avatar
    Erkek
    yaw kardeş bundan 3 gün önce ben yazmıştım sana gelen mail başına 20 kontör gidiyo aynen bendede var üyeliğimi sildirecem sildiremiyom a.q telefonada kontörde yükleyemiyom ne halt edicez bende bilmiyom..

..............
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kardeş bende sms.ac nin telefon numarası var turkcelle telefon ettiğimde biz yardımcı olamayız diyerek sms.ac nin telefon numarasını verdiler istersen vereyim sanada kötü ya bu ne pok yiyicez anlamadım ya

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ben hallettim...sms.ac ye ingilizce mail atın mağduriyetinizi bildirin kısa süre sonra bir mesaj gelio üyelik iptal oldu diye...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darker
    darker's avatar
    Erkek
    bizim ingilizcemiz yok sen yaz şuraya  ne yazdığını bizde iptal ettirelim olmicak böyle kardeş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniffer
    sniffer's avatar
    Erkek

a.q sızde her box atlamayın sazan gıbı bekleyın walla bılmıyorum ama sıze  gırmışş şaka len şaka

eğitim şart zuhaaaa

Kral yokken azar soytarılar Kral yokken reis olur çakallar Ayrılık bir yere kadar Kral gelince Köpekler Ayağa kalkar [ir2] kardeşimize ait.....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeeP-OuT
    KeeP-OuT's avatar
    Erkek
    belkii  yaparsınız

...:::KeeP-OuT:::...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darker
    darker's avatar
    Erkek
    hallettim sorunu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    computervolf kardeşim neresinden mail attın bu sms ac nin yani şunu adım adım anlatsanda bir de ingilizce ne yazdığını yazda bizde kaldıralım ii olur vala thanks

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    iptal etmeyi bulduk şimdi benim gibi mağdur durumda isniz üyeliğinize girin normal bir şekilde sizin sayfanız çıktıktan sonra sağ üst köşede members link var orayı tıklayınca açılan menüden my account u seçin Account Status: Active [ delete your account ] bu kısımdan delete yi tıklyıyorsunuz yeni bir pencere çıkıyor buradan 5 seçenekten herhangi birini seçin ve submit yapın artık üyeliğiniz silindi
     biraz uğraştan sonra bulduk şikayetçi olanlar bu şekilde üyeliğini silebilir

Toplam Hit: 2069 Toplam Mesaj: 10