Smsbomb Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Echelon
    Echelon's avatar
    Erkek
    Smsbomb diye bişey Varmış arkadaşlar Duyan yada bilen varsa bi zahmet Açıklasın YA herkesin dilinde bi ben bulamadım:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sms bombun ne oldugunu mu soruyorsun
    yoksa
    sms bomb programi mi ariyorsun ?

smsbomb : cep telefonuna sayisiz sacma sapan ivir zivir sms gondermek anlamina geliyor.
    dusunki cebine dakikada 100 den fazla sms geliyor

programi ariyorsan nette ara bulursun ama calisan bi tane bulurmusun orasi biraz mechul...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leo
    Leo's avatar
    Erkek
    Sms bomb bir telefona hafızasında tutabileceğinden daha fazla sms yollayarak o telefonun kitlenmesini sağlamaktır.Bun tip programları internette
    bulamazsın.Zaten bulsan bile bir işine yaramaz çünkü adam akıllı çalışmazlar.Bunun yerine biraz mantığını kullanıp kendin bir sms bomber yapabilirsin.Yani bunun için herhangi bir programa gerek yok :) Basit bir java script ile ben netbulpower dan bir sms bomber yapmıştım.Daha sonra kendi buldugum bir sistem ile direk cep telefonunu yakan içerisindeki transistörleri eriten bir sistem ürettim.Ve bunu hiçbir şekilde sanala açmadım.Sistemin mantığı oldukça basit : kısaca cep telefonlarının içersindeki dijital sinyale zıt bir analog sinyal yolladığınız zaman o telefon içerisindeki tüm devre elemanları hasar görür.Olay bu ama illede bir cep telefonunu çökertmek istiyorum diyorsan bunu bana bildirebilirsin.Ben senin için hallederim :D

İster mermi kullanırsın,ister oy pusulası.İnsan iyi nişan almalı.Kuklayı değil,kuklacıyı vurmalı...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MohEmre
    MohEmre's avatar
    Erkek
    Leo bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sms bomb bir telefona hafızasında tutabileceğinden daha fazla sms yollayarak o telefonun kitlenmesini sağlamaktır.Bun tip programları internette
    bulamazsın.Zaten bulsan bile bir işine yaramaz çünkü adam akıllı çalışmazlar.Bunun yerine biraz mantığını kullanıp kendin bir sms bomber yapabilirsin.Yani bunun için herhangi bir programa gerek yok :) Basit bir java script ile ben netbulpower dan bir sms bomber yapmıştım.Daha sonra kendi buldugum bir sistem ile direk cep telefonunu yakan içerisindeki transistörleri eriten bir sistem ürettim.Ve bunu hiçbir şekilde sanala açmadım.Sistemin mantığı oldukça basit : kısaca cep telefonlarının içersindeki dijital sinyale zıt bir analog sinyal yolladığınız zaman o telefon içerisindeki tüm devre elemanları hasar görür.Olay bu ama illede bir cep telefonunu çökertmek istiyorum diyorsan bunu bana bildirebilirsin.Ben senin için hallederim :D
    -----------------------------

telefona zarar verilmediği soleniodu :P

This time, action must speak louder than words...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    deadlyman
    deadlyman's avatar
    Erkek
    kardesler sms bomb ciddi bi iş çalişanini bulmak zor turkcell bu tip şeylere savaş açti onun için eskileri işlemiyor yeni yapılanlarda birkaçgün işe yariyor bulursaniz banada haber verin pls
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    terrible37
    terrible37's avatar
    Erkek
    (Mohaemre) arkadasım ben oyle bi program buldum fakat bi kere çalıştı bi daha çalışmadı bana yardımcı olurmusun?

her zaman her yerde en buyuk besiktas
Toplam Hit: 3166 Toplam Mesaj: 6