folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sms"Lerde Yaşanan Dumurlar, Karakter Sorunu Başımıza Bela!

Sms"Lerde Yaşanan Dumurlar, Karakter Sorunu Başımıza Bela!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

Cep telefonunda 2. mesaja geçmemek için kimi zaman sesli harfleri yazmayız, kimi zaman kelimeyi yarı da keseriz kimi zamanda hiç bi şey yazmayız  Bi de düşünceli tavırlar var tabi...

Giden: Slm Aytn Nbr? Gidiyo muyuz konsere? Geliyosan 1 gelmiyosan 2 cagrı at!!
    (3 cagrı gelir...)
    Giden: Anladım yine Bahadırla gidiyosun di mi!! tamam öle olsun 
    Gelen: Hayır gerizekalı!! Ben istiyorum ama babam izin vermiyo!!

...

Giden:Nbr Cm? Knsr vr glcnm mng? st 23:30 d bk rmz mrt sln fyz nc hps gly b sn yksn!!
    Gelen: Sevilay ne diyon kuzum ben bi b.k anlamadım bu mesajdan ya!!
    Giden:Valla akşama manganın konseri var demiştim herkez var demiştim ama... (Sevilay yolladı saat:02.30)

...

Giden:Ya Mrt abi benim CD sen de kalmış,bi de yarın sınav var mı? nasılsın ben de iyiyim. maç bileti ne kadar ? bugün ayşeyi okulda gördün mü? Bu son kontörüm ha ona göre!!
    Gelen: Tamam getiririm,sınav yok. ben de iyiyim 15 diyolar. yoktu galiba. benim de son kontör hadi byeeee..
    Gelen: Kampuscell kazandırmaya devam ediyor! 25 kontör hattınıza yüklenmiştir!
    Giden: Oğlum Murat rahat rahat konuşabiliriz artık hatta türkçe karakter bile yazarım yani şüüüğğşşççği !!! nihahaha!!

...

Gelen: Semih ben Gulsu bu benim yeni numaram.. Eee napiyosun? Bugun acayip sikildim varyaa bizimkilerde olmasa temelli ortada kalacam 
    Giden: Bi daha beni arama Gülsu tamam mı?
    Gelen: Nolduu yaaa niye bole yaptin simdi!!

...

Gelen: Arzu ben yarın Ankaraya gidicem hayatım iş toplantısı için. Biliyosun şirketin tüm yükünü yine bana verdiler. Sen semihe ver göt
    Giden: Ne diyosun sen ya!! Gerizekalı ayrılıyorum senden terbiyesiz. Senden beklemezdim bunu!!
    Gelen2:ürecegim eşyaları tamam mı aşkım sana oradan ne getirmemi istersin, hatta beraber gidelim ya!
    Giden: Ayy pardon aşkım seyy!! Parça parça gelince  Kızmadın di mi?
    Gelen 3:  cık hadi disari basimin belasi!

Not: Bu konunun hazırlanmasında ilham kaynaklıgı eden SeleNnNn'e teşekkürlerimi iletiyorum...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheOutlaw
    TheOutlaw's avatar
    Erkek

bizim arkadaşın sevgilisi msj yollamıştı aynen şöyle :

askim canim cok sikiliyor senin de sikiliyor mu?  :)))  türkçe karakterler yüzünden böyle oluyo işte...

Nerde Gençliğim:(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Yüzyılın SMS dumuru bendedir. Aksini idda etmeyin :)

Geçen sene çok sevdiğim bir birlikteliğim vardı , son zaman aramız biraz limoni olmuştu.. Bi gece arkadaşlarla içiyoruz herşey süper çat bi sms geldi.. "...ender sen çok istikrarsızsın " diye :) dedim oba delirdimi .. Sonra zaten ayrıldık , ne varki bunda neden ayrıldınız derseniz , ben "... ender sen çok iktidarsızsın.." gibi bir meale yorumlamışım alkollü kafayla :) en şamata olanda bu kelimenin 1 gün sonra tam farkına varmam olduydu.. tabi iş işten geçti :) cümleyi tam anlamışım ne yazar.. Soğuk su...

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 1407 Toplam Mesaj: 3