Snapnames Açık Arttırma Hakkında
-
Arkadaşlar Merhaba..
Snapnames'e daha yeni bulaştım merak ettiğim bazı şeyleri sormak istiyorum fikir ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bir domain için teklif verdim ve benden başka kimse teklif vermediği için sanırım domain bana kaldı forumda yaptığım araştırmalarda bir - kaç saat içerisinde tanımladığım karttan ücretin çekileceği ve adıma moniker'dan hesap açılıp aktarılacağı konusunda bilgilere ulaştım. Buraya kadar hatam varsa düzeltirseniz sevinirim.
Öğrenmek istediğim diğer bir konu ise gene 19$ dan açık arttırmaya çıkmış başka bir domain daha vardı ve hiç katılımcı olmadı şu an durumu - CLOSED - olarak görünüyor. Bu domain daha sonra satışa çıkıyormu yada nasıl bir yol izleniyor bilgilendirirseniz sevinirim. -
hocam domain bir daha satışa çıkar mı diye bekleyeceğine domain adı aklındaysa ve satıcı kişi whois bilgilerini gizlememişse mail atıp kafandaki fiyattan domaine talip olduğunu bildir. olumlu ya da olumsuz bir dönüşte bulunacaktır.
-
Teşekkürler fikirleriniz için.. Ama ben nasıl bir prosedür izlendiğini öğrenmek istiyorum açıkcası. Bildiğim kadarıyla özel bir satıcıya ait domain değil snapnames'in kendi havuzunda olan bir domain. Nasıl bir prosedür izlediğini öğrenmek istiyorum. Açık arttırmaya çıkarılan ve satılmayan domainleri daha sonra ucuza alma ihtimalimiz varmı.. Tekrar çıkıyormu? Yada direk daha sonra satışa mı açılıyor vs. vs.
-
snapnames'i bilmem hocam da godaddy action'u kullanabilirsin. ihalelere katılabilmek için senelik 10 lira civarında bir para ödüyosun. güzel domainler denk getirebilirsin. eğer ihaleye katılıp, ihale sana kalırsa; ihale bedeli + 1 yıllık domain reg ücreti ödüyosun (33 lira küsür).