Snapnames Backorder İle Domain Almak
-
Merhabalar whois çektim bugün bir domain düştü yarın 21 gibi alıncak .com uzantılı backorder la alınıyor sanırım.
Alttaki gibi bir yazı var snapnames yönleniyor ve 69 dolar fiyat var ben backorder yapmak istiyorum 69 dolar ödeyecem site benim için o domaini alıp bana veriyor sanırım başkası çıkarsa açık arttırmaya giriliyor ama her şekilde benden 69 dolar kesiliyormu ? birde ben yapmak istiyorum snapnames'ten bana özelden yardımcı olabilcek varmı teamviewerdan ortak alalım.
xx.com has expiredThis domain name could be yours for the right price.Backorder xx.com now > -
hacım xx.com yazmışsın 2 haneliyse sen hiç 69doları çöpe atma sana yedirmezler
-
1234567B bunu yazdı
hacım xx.com yazmışsın 2 haneliyse sen hiç 69doları çöpe atma sana yedirmezler
yok hocam 2 haneli değil :D , sadece merak ettigim backorder'a girdim kazandım tek isem 69 dolar alacaklar,açık arttırmada kazanırsam onun parası ve +69 dolarmı olcak ?
-
bence taklaya gelecek :D anahtar kelime aracından bak aranma hacmi yüksek değilse ihaleye girmeyebilir kimse hoş aq abiyemodelleri.com aranma hacmi 70000 sahibi 70k$ fiyat çekti pezevenk ha şöylede bir durumvar senden parayı koparmak için ihaleyi kızıstırmasınlar :D
-
1234567B bunu yazdı
bence taklaya gelecek :D anahtar kelime aracından bak aranma hacmi yüksek değilse ihaleye girmeyebilir kimse hoş aq abiyemodelleri.com aranma hacmi 70000 sahibi 70k$ fiyat çekti pezevenk ha şöylede bir durumvar senden parayı koparmak için ihaleyi kızıstırmasınlar :D
jenerik bişey turimzle ilgili ben bunu sedoda falan iyiye okuturum da türkce hocam zaten girmeyebilirler ama kararsız kaldım abiyemodelleri iyi domainde 70k edecek kadar değil
-
70k$ param olsa xfdgdfvc.com'u istediğim alanda yükseltirim millet kafayı yemiş aq