Soad"In Solistinden Empty Walls
-
bugün dinledim klibiyle birlikte çok hoşuma gitti nakaratı ve klipteki göndermeleri...
-
Ya o herıfleri hala dınleyenler var mı?
"KÖPEKLER VE TÜRKLER GİREMEZ"
yazısına rağmen
-
ee her zaman diom deveye diken bize m*ken
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------Ya o herıfleri hala dınleyenler var mı?
"KÖPEKLER VE TÜRKLER GİREMEZ"
yazısına rağmen
-----------------------------
arkadaşım şerefsizlik de yapsalar, her boku da yeseler;1-) bu güzel müzik yaptıkları gerçeğini değiştirmez. yiğidi öldür hakkını ver...
2-) onlar böyle şerefsizlik yaptıkları halde para verip konserlerine gitsem, cdlerini kasetlerini alsam tamam yaptığım yanlış olur ama, ben korsan dinliyorum zaten. ne zararı var bunun???
3-) "onları dinliyen var mı hala" da sanki dinleyeni aşağılamak gibi olmuş...
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------bugün dinledim klibiyle birlikte çok hoşuma gitti nakaratı ve klipteki göndermeleri...
http://www.youtube.com/watch?v=BZSKvSz1roQ
-----------------------------İzlemedim izlemiğcemde. birşey sorucam göndermeler kime? Analaya bildiğine göre ingilizcen iyi bize tercüme edersen sevinirim.
( yazımı yazarken sende yazmıssın suanda bu lınkı vererek onların ızlenme katsayılarını arttıtıryosun malum youtube de encok ızlenenler dıye bır bolum var bu sadece ufakbır ornek)
-
cyrpt bunu yazdı:
PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------bugün dinledim klibiyle birlikte çok hoşuma gitti nakaratı ve klipteki göndermeleri...
http://www.youtube.com/watch?v=BZSKvSz1roQ
-----------------------------İzlemedim izlemiğcemde. birşey sorucam göndermeler kime? Analaya bildiğine göre ingilizcen iyi bize tercüme edersen sevinirim.
yok sözlerdekileri değil klipteki göndermeleri diyorum...zaten izlemediğin,izlemeyeceğin klipteki göndermeyi ne yapacaksın:D
-
Bazı arkadaşlara bırseyler anlatmaya calısıyorum anlayana!
-
e beğenen yok mu şarkıyı hiç...
-
adam çok güzel söylüyo ya, gitarlar filan zaten harika (: saol paylaştığın için.. + adamların kişiliksiz olmaları gerçeği, iyi müzik yapıyo oldukları gerçeğini değiştirmiyo... herkesin kendi bileceği iş sonuçta.. anlayana...