folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Soçi Hakkında Genel Bilgi

Soçi Hakkında Genel Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba,

Aşağı yukarı 2 ay içinde Rusya'nın Soçi kentine gideceğim. Burada bulunan bir otelin mermer işlerini yapacağız.

İnternetten araştırdığımda Rusya'nın tatil başkenti falan diyor ama bana daha ince bilgiler lazım. Kötü yönleri nedir, hayat pahalımıdır, kızları nasıldır, yemekleri nasıldır, soğukmudur yani nedir ?

Gitmiş, görmüş veya gideni oturup dinlemiş kimse varmı ?

Teşekkürler.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

Sochi`ye günü birlik gittim ABHAZYA sınırına giriş çıkıç için,çok vazla gezemedim  şukadar aktarabilirim sana. Sochi küçük bir yerdir yani çok büyük olmayan bir şehirle birlikte tatil beldesi olması açısından yazları çok hareketli geçer.

Kışın gelen gideni nadirdir, en büyük alışveriş merkezi MAGNOLYA dır orada 400-450 ye yakın türk vardır çalışan ve mağaza sahipleri.

Tehlikesi pek yoktur yerlisi hemen hemen birbirlerini tanırlar  orada türk lokanta ve kahvehaneleri çoktur yabancılık çekmezsin, zaten herhalukarda  MAGNOLYA ya gideceksin gittinmi gerisini anlarsın,

Kız konusuda şöyle anlatayım göreceğin her 3 kızdan 2 si bi türk dokunmuştur:))  tabi bu yerlisi için geçerli.

Şimdi orda hıncahınç bir çalışma var ve çok daha fazla güzelleşiyor ve güvenli bir hal alıyor  OLİMPİYAT hazırlıkları yapılıyor, şuan moskovadan daha çok oraya önem veriliyor.

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Arkadaşlar konuyu ''UP'' yapmak mecburiyetindeyim..

Bayramdan sonra Soçi'ye gideceğim ve alacağım ücreti konuşmak istiyorum. Şimdi orada hayat ne kadar pahalı bilmiyorum. Alacağım maaşın buna göre şekillenmesi gerek. Buna göre giyim, yeme - içme, kira, ev fiyatları, araba fiyatları, gece eğlenceleri hakkında genel bilgi gerekiyor. Kendimi ona göre ayarlayacağım.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 1181 Toplam Mesaj: 3