Social Engine 3.Xx Hacking Video Kesin Hack
-
-
ya benim sorum bambaska olacak ama ;
291 mb dosyayi nasil winrar ile 2 mb'a sikistirabildiniz ?
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------ya benim sorum bambaska olacak ama ;
-----------------------------
Videoda sıkıştırılmamış codec kullanılmıştır winrarla sıkıştırınca o yüzden boyutu o kadar düşmüştür.
-
bazı video formatlarında böle oluo bende quick screen recorder da kaliteli 1.5 gb video çekiorm sıkıştırınca 40 mb falan oluo
-
pakistanlı ipnelerin sitesinin admin şifresini değiştim.Sağol echoll. :)
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------ya benim sorum bambaska olacak ama ;
-----------------------------
avi se sıkıştırır
-
ya echol o degil de sen beni yıktın resmen şu anda :))
yaklaşık bir aydır social engine'i editlyorum, temasından sqline kadar ugraştım, oturdum kendim türkçeleştirdim, sçtın agzma şmdi biraz, büyük ve güzel bi proje vardı araştırıp en iyi sosyal ağ bu diye bunu kurdum, hay ben ebemi :)
edit: tamamını izlememiştim hocam az da olsa icim rhatladı:D
şimdi bunu kuran benm gibi muzdarip kişiler şöyle çok rahatyırtabilir bundan mysql de db'yi kurarken tablo öneklerinde se_ kalıyo social enginein, eger bunu degiştirirsenz kurarken jkafanıza göre asd_ fln yaparsanız config.php'den bu injectionu yemezsniz, yani kesin hack degil bu yöntem..
kurcalıyorum başka bi boklar var mı diye buldukça yazacam iyi ya da kötü şeyleri, içime kurt düşürdün hoca eyvallah yaa :))
-
la echoll bu meb tekı ogretmenlerı bılgılerını senmı caldın , benim bir numaralı sşüphelim sensin :) senin tarzın bu , hadi itiraf et :d
-
corvuscorax bunu yazdı:
-----------------------------ya echol o degil de sen beni yıktın resmen şu anda :))
yaklaşık bir aydır social engine'i editlyorum, temasından sqline kadar ugraştım, oturdum kendim türkçeleştirdim, sçtın agzma şmdi biraz, büyük ve güzel bi proje vardı araştırıp en iyi sosyal ağ bu diye bunu kurdum, hay ben ebemi :)
edit: tamamını izlememiştim hocam az da olsa icim rhatladı:D
şimdi bunu kuran benm gibi muzdarip kişiler şöyle çok rahatyırtabilir bundan mysql de db'yi kurarken tablo öneklerinde se_ kalıyo social enginein, eger bunu degiştirirsenz kurarken jkafanıza göre asd_ fln yaparsanız config.php'den bu injectionu yemezsniz, yani kesin hack degil bu yöntem..
kurcalıyorum başka bi boklar var mı diye buldukça yazacam iyi ya da kötü şeyleri, içime kurt düşürdün hoca eyvallah yaa :))
-----------------------------devam et bence.. iyi şeyler ortaya çıkarmıssındır tahminimce scriptten