Sociga Dalın Hediye Var Dikkat Asosyallar İçindir
-
Uygulamayı bunlar geliştirmiş Android markette gördüm
http://www.dotto.com.tr/Pages/home.aspx
Tam bizler için müridler asosyalikte sosyalliğe :)
http://sociga.me
SociGa.me Nedir?
Sosyal iletişim araçları muhteşem bir hızla mobil kullanım oranlarını arttırıyor. Örnek olarak Twitter kullanımının %80’i mobil cihazlardan yapılıyor. Sosyal medya araçlarının yoğun kullanımı ve erişilebilir ortamların sayısının her geçen gün artması ile bu mecralar ile yapılan kampanya ve etkinliklerin ses getirmesi ve kulaktan kulağa yayılması çok daha hızlı olmakta.
Bu özellikleri bir oyun ile birleştirmek fikrinden yola çıkarak oluşan SociGa.me, Sosyal Medya araçları ile oynanan, insanları bilgisayar başından kaldırıp sokağa çıkartan ve gerçek dünya’da sosyal olmalarını sağlayan sosyal medya organizasyonudur.
SociGa.me düzenli aralıklarla farklı mekanlarda tekrarlanan yarışmalar düzenliyor. Yaptığı yarışmalar için ses getiren ödüller veriyor. Yapılan organizasyonlar yine amacına uygun olarak tüm sosyal medya kanallarında yüzbinlerce kişiye ulaşıyor.
SociGa.me’e nasıl katılırsın?
SociGa.me organizyonlarına katılmak çok kolay, sadece internete bağlanabilen bir cep telefonu veya tablet yeterli. Sosyal Medya araçlarını oyunlarımızda kullanıyoruz o yüzden Twitter hesabı, Foursquare Hesabı, Facebook hesabı ve oyunlara özgü ipuçlarına erişebileceğiniz diğer mecralara ulaşabilmenizi istiyoruz. Yarışmalara katılmak için bir başvuru yapmana, ön kayıt yaptırmana veya bir yerlere para ödemene hiç gerek yok. Sadece o gün orada olman yeterli.
SociGa.me bana ne kazandırır?
Her organizasyonda farklı sponsorların sağladığı ödüller ile yarışmak ve oyunu oynamak daha da zevkli olacak. SociGa.me ile Sony Playstation gibi ödülleri kazanmanın yanında, bir akşam yemeğine belki de maldiv adalarında bir tatile gidebilirsin. Tek yapman gereken bizimle yarışmak.
SociGa.me’e neden sponsor olmalıyım?
Yarışmalarımıza sosyal iletişim araçlarını kullanan, genç ve eğlenmeyi, yarışmayı seven katılımcılar ile bir araya geliyoruz. Kurumlar bu katılımcılara kendi ürünlerini ve hizmetlerini ilk elden ulaştırmak için tarifsiz bir fırsatı yakalıyorlar. Bizim yarışmacılarımız yarışmanın olduğu gün yarışmanın yapıldığı yerde yaklaşık 1 saat boyunca koşturuyor ve onlar için hazırladığımız görevleri yerine getiriyor. Sponsorlarımız ile ortak görevler hazırlıyoruz. Sponsorlarımızın mağazalarına, twitter hesaplarına yada ürünlerinin içine şifreler saklıyoruz. Her oyun bir birinden farklı tekil yarışmalardan oluşuyor. Tek yapmanız gereken hayal etmek.
SociGa.me nerelerde?
Organizasyonlarımızı duyurmak ve tanıtmak için en uygun yer Sosyal İletişim Ağları. Twitter, Facebook gibi ortamlar hedef kitlemize ulaşmanın en uygun yöntemi. Ayrıca yüzlerce hatta binlerce kişiyi caddelerde (örn. Bağdat Caddesi) koşturduğumuzda elimizde olmadan gazete ve televizyonlarda olmak durumunda kalıyoruz.
-
hocam web sitesi hiç güncel değil ama ?
yazılar 2012 den kalma.
edit: facebook sayfası da öyle son post 10 ekim 2012 de atılmış.
angelofhope tarafından 17/Mar/13 13:04 tarihinde düzenlenmiştir -
angelofhope bunu yazdı
hocam web sitesi hiç güncel değil ama ?
yazılar 2012 den kalma.
edit: facebook sayfası da öyle son post 10 ekim 2012 de atılmış.
hocam doğrudur bende araştırıyorum ama bence çok güzel bi olay hoşuma gitti desteklersek hayat bulabilir diye düşünüyorum
-
ya tabi eğer bu kadar asosyalsek tahribatça asosyal kulübü kurup bol bol dolaşıp eğlenebiliriz hani :F
-
angelofhope bunu yazdı
ya tabi eğer bu kadar asosyalsek tahribatça asosyal kulübü kurup bol bol dolaşıp eğlenebiliriz hani :F
Buda iyifikir :)
-
Hocalar şu asosyallik mi beni bir ayıktırın: İnsanlarla yüzyüze konuşmaktan ve vakit geçirmekten hiç utanmam sıkılmam, velakin zevk de almam. Bu yüzden fazla arkadaş edinmem, yani edinemem değil edinmem. Ne bu?
-
ben birşey anlamadım :S
-
Fatih bunu yazdı
Hocalar şu asosyallik mi beni bir ayıktırın: İnsanlarla yüzyüze konuşmaktan ve vakit geçirmekten hiç utanmam sıkılmam, velakin zevk de almam. Bu yüzden fazla arkadaş edinmem, yani edinemem değil edinmem. Ne bu?
Bana göre asosyallik dediğin bişeyin başına kitlenim başından hiç ayrılmamak sürekli aynı şeyleri yapmak
-
Fatih bunu yazdı
bana sorarsan sosyal fobin yok asosyal de değilsin ama arkadaşlarınla aynı kafada değilsin sohbet istediğin yere gitmediği için sıkılıyorsun doğaldır kendi kafanda arkadaş arayabilirsin