Softbox İçin Evde Ayaklıklarıda Bitirdim.
-

arkadaşlar burda geçenlerde konusunu açmıştım sonuçtanda haberdar etmek istedim. durumlar böyle izmir içi vesikalıklarınızı hallederiz:) gfhdsf
-
Güzel görünüyor hocam eline sağlık :)
Örnek videoların varsa izlemek isterim..
-
cache bunu yazdı
Güzel görünüyor hocam eline sağlık :)
Örnek videoların varsa izlemek isterim..
şu an sadece 10 sn lik bir green screen denemesi yaptım oda oldu ama ilzenilesi birşey değil.
kafadma ilk 4 5 tane çekilcek videonun şekli şemali konusu mevcut . onları çekince stoklucam yani elimde daima 8 10 hazır video olsun isityorum çekemediğim zamanlar yayına vermek için.
ama uzun lafın kısası kanal tanıtım videosu çektiğim zaman filan ilk buraya atıcam zaten:) sürecin yüzde 80 i burda gelişicek danışacağım fikir almak isteyeceğim çok şey olucak
-
çok güzel görünüyor. tebrik ederim. başarılarının devamını dilerim hocam.
-
hocam lambaları ve ampulu nerden nekadara aldın sonu sormuştum geçenki konuda kaynadı arada :)
-
ArduouS bunu yazdı
hocam lambaları ve ampulu nerden nekadara aldın sonu sormuştum geçenki konuda kaynadı arada :)
tekrar bak sen bir o konuya çünkü cevpa verdiğimi hatırlıyorum her sorumu buraya sorduğum için bana sorulduğu zaman cevap vermek isterim. ama post u yollarken gitmemişse bilemiyorum.
onun haricinde lambaları izmirdeyim ben işte çankayadan aldım. elektronikçilerden. okuduğum dökümanlarda 6500 kelvin olsun filan deniyordu o şekilde aldım tanesi 30 35 liraydı yanılmıyorsam. yani kesinnlikle 40 değil ondan eminim 30lu birşeylerdi
@rockZs
teşekürler abi sanada :)