Softbox İçin Evde Ayaklıklarıda Bitirdim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar burda geçenlerde konusunu açmıştım sonuçtanda haberdar etmek istedim. durumlar böyle izmir içi vesikalıklarınızı hallederiz:) gfhdsf

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

Güzel görünüyor hocam eline sağlık :)

Örnek videoların varsa izlemek isterim..

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı

Güzel görünüyor hocam eline sağlık :)

Örnek videoların varsa izlemek isterim..

şu an sadece 10 sn lik bir green screen denemesi yaptım oda oldu ama ilzenilesi birşey değil.

kafadma ilk 4 5 tane çekilcek videonun şekli şemali konusu mevcut . onları çekince stoklucam yani elimde daima 8 10 hazır video olsun isityorum çekemediğim zamanlar yayına vermek için.

ama uzun lafın kısası kanal tanıtım videosu çektiğim zaman filan ilk buraya atıcam zaten:) sürecin yüzde 80 i burda gelişicek danışacağım fikir almak isteyeceğim çok şey olucak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

çok güzel görünüyor. tebrik ederim. başarılarının devamını dilerim hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

hocam lambaları ve ampulu nerden nekadara aldın sonu sormuştum geçenki konuda kaynadı arada :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

hocam lambaları ve ampulu nerden nekadara aldın sonu sormuştum geçenki konuda kaynadı arada :)

tekrar bak sen bir o konuya çünkü cevpa verdiğimi hatırlıyorum her sorumu buraya sorduğum için bana sorulduğu zaman cevap vermek isterim. ama post u yollarken gitmemişse bilemiyorum.

onun haricinde lambaları izmirdeyim ben işte çankayadan aldım. elektronikçilerden.  okuduğum dökümanlarda 6500 kelvin olsun filan deniyordu o şekilde aldım tanesi 30 35 liraydı yanılmıyorsam. yani kesinnlikle 40 değil ondan eminim 30lu birşeylerdi

@rockZs

teşekürler abi sanada :)

Toplam Hit: 1092 Toplam Mesaj: 6
ayaklık