Soğukta Telefon Ekranı Çalışmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SS_Thunder
    SS_Thunder's avatar
    Erkek

Samsung s5 telefon 1 aydır soğuk havada ekranı açılmıyor ama dokunmatiği, sistem fln çalışıyor.. sıcak bi ortama girince ekran çalışmaya başlıyor hatta anlık ekrana elimi sürtüp ısıttığımda bile çalışıyor ama soğuyunca yine açılmıyor..

telefonda düşme kırılma yok.. sadece soğukta çalışmıyor.. ekranın değiştirmek mi çözümü..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Üşüyoruz  Reyiz..

ZalımMadam.10.07.24
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    SS_Thunder bunu yazdı

Samsung s5 telefon 1 aydır soğuk havada ekranı açılmıyor ama dokunmatiği, sistem fln çalışıyor.. sıcak bi ortama girince ekran çalışmaya başlıyor hatta anlık ekrana elimi sürtüp ısıttığımda bile çalışıyor ama soğuyunca yine açılmıyor..

telefonda düşme kırılma yok.. sadece soğukta çalışmıyor.. ekranın değiştirmek mi çözümü..

Geçen Youtube da birisi iphone x için de aynı sorunu söylemişti sanki.

Hava soğuk olduğu zaman ekran çalışmıyor gibisinden bişeydi.

Sanırım marka model farketmiyor hepsine var böyle bazı sorunlar.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    Kumanaga bunu yazdı
    SS_Thunder bunu yazdı

Geçen Youtube da birisi iphone x için de aynı sorunu söylemişti sanki.

Hava soğuk olduğu zaman ekran çalışmıyor gibisinden bişeydi.

Sanırım marka model farketmiyor hepsine var böyle bazı sorunlar.

ayponun ekranını da samsung üretiyordu bir aralar.

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ekranın altındaki jel dokudan dolayı oluyor. Amoled ekranlarda cam ile iç ekran arasında oluyor. iPhone X'te de olması normal zira Samsung üretiyor.

Yıllardır o kadar Amoled telefon kullandım hiç başıma gelmedi. Üretim hatası büyük ihtimalle.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SS_Thunder
    SS_Thunder's avatar
    Erkek

tuş kilidine tıklayınca ekran flash gibi çok kısa süre açılıp sonra kapanıyor (siyah ekran) yada normal çalışıyor.. görüntü kalitesinde fln bi sorun yok.. ekran değiştirmişliğim var önceden ama ekranı sipariş edipte sorun ondan çıkmazsa diye erteleyip duruyorum..

jel demiş arkadaş ekranı söküp jel sıkıp tekrar mı kapatsam..

bide soğuk derken oda sıcaklığı bile yeterli çalışmaması için.. vücuduma fln yapıştırıyorum, ekranı ovalıyorum fln açılsın diye.. valla garip bi sıkıntı..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Manyağın teki YouTube da görmüştüm Xperia olsun s7 olsun derin dondurucu da şoklayıp 1 gün sonra çalıştırıyor du test ediyorlar demekki.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1463 Toplam Mesaj: 7
soğukta çalışmayan ekran