Soğukta Telefon Ekranı Çalışmıyor
-
Samsung s5 telefon 1 aydır soğuk havada ekranı açılmıyor ama dokunmatiği, sistem fln çalışıyor.. sıcak bi ortama girince ekran çalışmaya başlıyor hatta anlık ekrana elimi sürtüp ısıttığımda bile çalışıyor ama soğuyunca yine açılmıyor..
telefonda düşme kırılma yok.. sadece soğukta çalışmıyor.. ekranın değiştirmek mi çözümü..
-
Üşüyoruz Reyiz..
-
SS_Thunder bunu yazdı
Samsung s5 telefon 1 aydır soğuk havada ekranı açılmıyor ama dokunmatiği, sistem fln çalışıyor.. sıcak bi ortama girince ekran çalışmaya başlıyor hatta anlık ekrana elimi sürtüp ısıttığımda bile çalışıyor ama soğuyunca yine açılmıyor..
telefonda düşme kırılma yok.. sadece soğukta çalışmıyor.. ekranın değiştirmek mi çözümü..
Geçen Youtube da birisi iphone x için de aynı sorunu söylemişti sanki.
Hava soğuk olduğu zaman ekran çalışmıyor gibisinden bişeydi.
Sanırım marka model farketmiyor hepsine var böyle bazı sorunlar.
-
Kumanaga bunu yazdıSS_Thunder bunu yazdı
Geçen Youtube da birisi iphone x için de aynı sorunu söylemişti sanki.
Hava soğuk olduğu zaman ekran çalışmıyor gibisinden bişeydi.
Sanırım marka model farketmiyor hepsine var böyle bazı sorunlar.
ayponun ekranını da samsung üretiyordu bir aralar.
-
Ekranın altındaki jel dokudan dolayı oluyor. Amoled ekranlarda cam ile iç ekran arasında oluyor. iPhone X'te de olması normal zira Samsung üretiyor.
Yıllardır o kadar Amoled telefon kullandım hiç başıma gelmedi. Üretim hatası büyük ihtimalle.
-
tuş kilidine tıklayınca ekran flash gibi çok kısa süre açılıp sonra kapanıyor (siyah ekran) yada normal çalışıyor.. görüntü kalitesinde fln bi sorun yok.. ekran değiştirmişliğim var önceden ama ekranı sipariş edipte sorun ondan çıkmazsa diye erteleyip duruyorum..
jel demiş arkadaş ekranı söküp jel sıkıp tekrar mı kapatsam..
bide soğuk derken oda sıcaklığı bile yeterli çalışmaması için.. vücuduma fln yapıştırıyorum, ekranı ovalıyorum fln açılsın diye.. valla garip bi sıkıntı..
-
Manyağın teki YouTube da görmüştüm Xperia olsun s7 olsun derin dondurucu da şoklayıp 1 gün sonra çalıştırıyor du test ediyorlar demekki.