Sohbet Hattı Galiba?
-
arkadaşlar geçende arkadaşımdanhttp://www.invitalk.com bu sitenin ismini duydum güvenli midir değilmidir bilmiyor bu sıteye uye oluyosun sonra bı numara verıyorlar sana baskalarına tel numaranı vermek ıstemıyorsan o sıte uzerınden senın o sıteden verılmıs olan numaranı arıyorlar öle konusuyorsun ilginc bırsey kullananlar varmı acaba?
-
bende bugün itiraf.com da gördüm reklamını. araştırmak lazım
-
aha bi itiraf.comcu daha :D
yönlendirme ile çalışıyo heralde sistem. sanal bi numara alıyorsun, o numara aranınca senin esas numarana yönlendiriliyor. ama nekadar güvenilir tartışılır. bence pek güvenli değil. sonuçta tüm konuşman adamların sistemi üzerinden geçiyor. telekulak olma da :)
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
aha bi itiraf.comcu daha :D
yönlendirme ile çalışıyo heralde sistem. sanal bi numara alıyorsun, o numara aranınca senin esas numarana yönlendiriliyor. ama nekadar güvenilir tartışılır. bence pek güvenli değil. sonuçta tüm konuşman adamların sistemi üzerinden geçiyor. telekulak olma da :)
-----------------------------hacı 10 seneden fazla oldu hergün takip ederim :)
o sistemde daha yeni galiba. millet bi kullansın sonra yorumlar düşmeye başlar nete.
-
internetden para kazanma yollarından bi tanesi sana verilen numara üzerinden arandıgın zaman arandığın kadar para kazanıyosun ne kadar yalan sölersen o kadar aranırsın ;) bi arkadaşım kullanıyordu ama ne kadar güvenli para ödemesi yapılıyor mu sormadım..