folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Sohbeti Geri Yükle Yapmadan Eski Whatsapp Konuşmalarını Görebilir Miyiz?

Sohbeti Geri Yükle Yapmadan Eski Whatsapp Konuşmalarını Görebilir Miyiz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

merhabalar.. 3-4 sene önceki whatsapp sohbetlerime ihtiyacım var. her zaman google drive oto yedekleme açık. biraz araştırdım yeni yedekleri eski yedeklerin üzerine yazma gibi bir durum varmış sanırım. ve ben güncel whatsapp sohbetlerimi koruyup sadece o eski sohbetlere göz atmak istiyorum. bunun bir yolu var mıdır?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

yeni bir hesaba yedekleyip google drive bazlı olabilir.

sonrasında eski yedeği dönüp , yeni gdrive ile belki çok düşük bir ihtimal.

ama internet açık olduğu an hata vericektir muhtemelen , yedekleme biter bitmez wp kapanmaması için wp erişimini kesmen gerekebilir. 

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

sürdürülebilir değil fakat sabrın ve zamanın varsa şunu deneyebilirsin, artık silmen gereken konuşmalar var diyelim ama sonra lazım olabilir, yedeklemeni yapıyorsun zaten otomatik, teldeki gmaili değiştir farklı bir gmail e geç, eski yedeğin orada kalsın yeniden devam et, her seferinde tekrarla. hakkinen2501@gmail | hakkinen2502 - 03 04 05 diye gidersin, yıl ay bazlı :D

Yeni gmaile geçtiğinde eskide yedek kalır okey de aynı şekilde kaldığın yerden yeniden devam edebilir misin denemek lazım. 

next next next install
Toplam Hit: 748 Toplam Mesaj: 3
whatsapp yedek