SOHPET DOSYALARINI ALMA..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

sub7-schoolbos-beast-PRORAT(!)(ammann haa yanindan gecmeyin) bir cok trojan ve PC ye bircok giris yöntemi. client yontemi yada bunlar olmadan.. kimisi geciyor msn sifresini aliyor kimisi herifi binbir türlü seyle monitor ac kapa-klavye kontroldu zart zurt deli edip çıkıyoO..

Benim niyetse bambaska,

öncesinde prorat denedim ki TAM BİR FİYASKO! ava giden avci.. programin kendisi TROJAN 

sonrasindaysa ADSL modemlere bazi trojanlarin sökmedigi ancak beast in ag arkasindaki PC lere bile söktügünü (ki cafelerdede ise yariyorMUS) ögrendim.. ve denemeye ugrastim ancak biras programla ilgili ugrasmam lazim..

birkac keylooger denemek istedim client olusturup karsi tarafa atmayi ama onlar sadece birtakim sifreleri belirtilen maile yolluyorlar..

Pc ye girip yada girmeden (belirli bir clientle) herhangi bi yolla msn plusin konusmalari kaydettigi SOHPET GÜNLÜK DOSYALARINI ele gecirmenin bir yolu varmı??

saygılar..

choosing my confessions...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    ??!?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    e a.q.! trojan ahanda en baba hack diye baslik atsak destanlar yazilirdi.. de heydi? yoq mu bisi bilen!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeRKaY
    BeRKaY's avatar
    Erkek
    cajkal kardes proagent denesene hem sıfrelerı hem klavye kayıtlarını gonderıyo kalvye kayıtı oldugu ıcın ne sohbet ettıgını anlıyosun hahahaha

YA TOZ DUMAN EDERSİN YA TOZU DUMANI YUTARSIN
Toplam Hit: 1749 Toplam Mesaj: 4