Sokaklardaki Metal Yardim Kutulari
-
Bir proje kapsaminda bu kutulara ihtiyac var bunlari ureten yada tedarik eden firmalari ne sekilde bulabilirim, kutularun uzerinden okuyamadim herhalde arkasinda kaliyor adamlarin damgalari.
Kutulari bir cogunuz gormussunuzdur, genelde kenardan bir kolla aciliyor icine birsey koyuyosunuz sonra kapagi kapattiginizda malzeme iceri dusuyor sonra kapagi tekrar acsaniz bile bos oluyor yani iceriye her hangi bir mudahale yapilamiyor.
Proje kapsaminda oldugundan istedigimiz ebat ve tasarimda uretilmek zorundalar, nereyle iletisime gecersek en azindan bizi yonlendirebilir?
Not:turkce karakter icin ozur dilerim kalavyem uygun degil.
-
Hoca kaç adet lazım?
İmal ettirebilirim belki, bütçeniz nedir?
-
JOE bunu yazdı
Hoca kaç adet lazım?
İmal ettrebilirim belki, bütçeniz nedir?
Hocam proje geçerse bize yüzlerce lazım olacak,ancak sunum için gerekli bir bütçe gösterilirken ortalama birim maliyeti söylemem gerek o konuda bilgi alıcam birde tam bizim istediğimiz gibi yapılabiliyormu diye.
benim istediğim ortalama 1.5m rn boy bir yüzü transparan,yanlaınada 2 adet 40x40cm likk aynı prensipte çalışan kutucuk olucak ama çok maliyetli olursa o kücük kutular için bir değişiklik düşünebiliriz
-
Tasarımı ve üretimi yaptırabilirim. İstediğiniz özel bir tasarım da yapabilirim.
Özelden pm attım.
-
Nerede bu metal kutular?
-
RETRET bunu yazdı
Nerede bu metal kutular?
Avrupa yakasinda oyuncak kumbarasi, kiyafet kumbarasi felan diye sokaklara dikmisler cavahir in oralarda gormustum bir de havaalanindan gelirken.
Kutular onceden boyle degildi herhalde degistirmisler.