Sokarfeys: Hatunlar Ahhh Hatunlar
-
o kadar zaman geçmiş olsada üstünden bir hayli zaman oldu tanrı kadını yaratalı, o gündür bugündür şeytan bile isyanda. çünkü artık kendisine yeterince iş düşmüyor vesselam ama yinede görüyorum ki kadınlarda olmadan olmuyor. hem onlar olmasa hem gömleği hem kafamızı kim ütülerdi. her ne kadar anaç bir insanevladı olamadıysam da annemden edindiğim bilgiler ve izlenimler şu yönde. her kadın ilgi yumağı olmak istiyor. narsist kişilik bozukluğunun %80'e varan ölçüde kadınlarda görünmesine şaşmamak lazım. birde bu hatun tayfasının adet dönemi var ki hala anlayabilmiş değilim. ekseriyetiyle biraz çikolata ve az saç okşayıp ayyy kıyamam ben aşkımaaa gibilerinden salakca sözlerle geçiştirmek mümkünse de kadın için yeterli değildir. o beklediği ilgiyi misli misli ister. görende yumurtasında altın buldu zanneder amk. ama çözüm basit. ben yaptım oldu :) hatunun yanına yaklaşılır, yüze üzgün bir surat ifadesi yerleştirilir ve hatuna senle alışverişe çıkacaktım ama madem adet günündesin iyileşinde gidelim denir. o an iyileşmezse ve bakü ceyhan boru hattı gibi kan aksada toplanıp alıverişe gelmek isteyeceğine bahse girerim.
merak var ya o merak ne geliyorsa başımıza ondan. çünkü tüm insanların başını da havva yaktı. eğer ademi saftorik yerine koyup elmayı ısırtmasaydı şuan bu blogu cennette jakuzimde hurilerle takılıyorken yazabilirdim. gördüğünüz gibi hepimizi yakan da bir kadın. hayır arkadaş bokmu vardı koca cennette o ağaçtan başka. meyve mi yoktu lan? ama yok komşunun çimeni bize hep yeşil amk o hesap. havva tuttu yedi. hadi havva yedi lan adem sen niye yiyosun? malmısın olum? al bak zürriyetimizin a.ına kodun mutlumusun?
konuya gelecek olursak. bir çok toplum kadını farklı yerlere koymuş. tabi kimi toplumlar var ki nereye koyduğunu anlamak için müneccim boku yemeye hacet yok. neyse, bilinen birşey var ki o da islamın biraz da olsa kadınları sosyalleştirdiği. ama daha sonraları sosyal sosyal takılamadıkları. baskıcı sistemler icat edip kadını eve hapsedip seks kölesi yapanlarda biz erkekleriz malesef hocam, bunu kabul edelim. hala karının sırtından zopayı, karnından zıpayı eksik etmeyen kıllı bıyıklı dayılar var, allah onlara zeval vermesin. eğer onları zamanında almanyaya doğru ihraç etmiş olsaydık lll. viyana kuşatmasına gerek kalmazdı. sonrada avusturya sokaklarında kokoreçci, midyeciler görürdük. ama o dayılar türk kadınlarını konya ovası gibi bereketli olan malum topraklarını süre süre bitiremediler.
birde günümüzde feminizm diye bir dalga var. sonunda izm gören kıçında ki kılları ağarmış bazı sonradan olma entellerinde katkısı ile farkında olmadan kadınların erkekler üstünde mobbing uyguladıklarını görüyorum. tamam biz altta kalmayalım demiyorum. yeri geldiğinde pozisyon icabı altta olmak gerekebiliyor netekim. aslında işin özü şu. kadınlar erkeklere canımız istemezse vermeyiz demeye getiriyorlar. iyide biz pandamıyız ki ayda yılda 3-4 defa çiftleşelim? hayat müşterek olmalı. tamam olsun. sen benim yerime kadıköy pendik dolmuşunda şoförlük yapcan mı peki? yohhhh eee ne s.kime yaradı bu müştereklik? velhasıl amerikanın oyunu bunlar vesselam...
http://sokarfeys.blogcu.com/hatunlar-ahhh-hatunlar/11021839
ben bızıkladım yorumları alayım
-
güzel yazmış aslında boşa demiolar "kadın ölür we cehenneme gider şeytan dğümesini ilikleyerek hoşgeldin üstadım " der