folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Soket Ölçülerini Nerden Bulabilirm?

Soket Ölçülerini Nerden Bulabilirm?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Arkadaşlar işler yavaşladı, bu arada boş durmayım sulu soğutma içim kendime blok tasarlayım diyorum da işlemci soketlerinin ölçülerini öğrenmek istiyorum.. Bu çeşit bilgilere nerden ulaşabilirim..

Şimdiden teşekkür ederim.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

datasheet lerinden .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    salihcan38 bunu yazdı

datasheet lerinden .

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

editbüdüt işlemci soketiymiş ozaman bunu dene

https://www.google.com.tr/search?q=cpu+socket+dimensions&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.52164340,d.Yms,pv.xjs.s.en_US.CQsooEYev9Y.O&biw=1309&bih=720&dpr=1&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=_NE0UvrqMofMsgb2u4HABg#hl=tr&q=buraya+model+gelecek+socket+dimensions&tbm=isch&um=1

1234567B tarafından 15/Eyl/13 00:16 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Eyvallah ben yazınca çıkmadıydı :)

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 848 Toplam Mesaj: 5