Sol Kulağımda İşitme Kaybı Meydana Geldi :"(
-
Arkadaşlar Benim Başıma Geldi Lütfen Siz Dikkat Edin,
Kulaklıktan Aşırı Tizli Müzik Dinlemeyin
Denize Girer Gibi Baştan Rahatsız Edip Sonradan Alışırım Diye Düşünmeyin Rahatsız Olursanız Sesi Kısınveya Kapatın Müziği.
Benim Sol Kulağımda Şu An İşitme Kaybu ve Sürekli Bir Uğultu Var.Tedavi Uygulanıyor Sabah Akşam İçmem Gereken Haplar Var...
Ses Sistemi Hiçbir Zarar Vermez Bu İşkenceyi Kendime Ses Sistemini Açamadığım Geceler Yapmışım =(
Başınıza Böle Lüzumsuz İşler Açmak İstemiyorsanız Kulaklığı Dikkatli Kullanın...
Şayet Rapor Alıp Stajdan Yırtmak İstiyosanız Hemen Bi Kulaklık Alıp Çok Tizli Bir Müzik Dinleyin :) -
bu konuyu görünce dedim acaba bende böle bi konu açmışmıydım, açmamışım bende hikayemi anlatıyım dedim, geçen sene ben çok denize dalış yapar denizden deniz yıldızı,deniz kabuğu ve ahtapot yakalardım bazende dil balığı yada müren ama mürek iskerdi :))
sonra eylül gibi oldu kulağımdan sabah kalktığımda su gelmeye başladı ben ziklemedim tabiki ama hergün devam etti sonra nisan gibi doktora gittim doktor ilaç verdi ilaç içmeye başladım ilaçtan sonra tak kesildi sonra bu cumartesi ulan dalıyım ne olacak dedim daldım ve g.tumun kapağı tersten kaydı, dün doktora gittim doktor işitme kaybı,sinüzit başlangıcı ve orta kulak iltihabı her tarafa yayılmış kapağın şaşmış halde dedi :D yarın polikliniğe git gittim bugün 11 gibi sıra kalmamış sigortada dedim iskerim ben yarın özele giderim çünkü sol kulağım duymuyor başımın sol tarafı ağrıyor ve kulağımdan devamlı su geliyor normal su bende duyamıyorum şu an kulaklar fallafoş oldu sagopacım sana geçmiş olsun :'( aynı dertlerden bendede var çok kötü valla -
geçmiş olsun kardeş umarım en kısa zamanda geçer....bende kulaklık kullandığımda 10dk bile taksam ağrı başlıyor rahatsız edici bayag....
-
Sağolun Arkadaşlar.
Bokeecim Senin Yine Dalarken Falan Olmuş Ben PC Başında Kendime Zarar Veriyomuşum Meğer.
Zaten Hep Baştan Rahatsız Eder Sonra Alıştı Gibi Gelir, Ama Öyle Değilmiş İşte Kulak Zarı Çökmüş Öyle Bi Uğulduyoki Yanımdan Kamyon Geçiyo Sanıyorum :) :(
Toplam Hit: 725 Toplam Mesaj: 4