Şöle Trojanları Temizleyen Port Açıklarını Kapatan Sagalam Bi Program
-
selam acaba bilgisayardan trojanları temisleyen ve port açıklarını kapatan saglam bi program war mıı nette çok war ama hangisi cidden ii bilemiosun sizin kullanmış oldugunuz ve memnun kaldıgınız bi güvenlik programı warsa ve yazarsanız sewinirimm ...harbiden saglam bi güvenlik programı istiorum :)
-
madem bu kadar sağlam programları bi arada istiyosun
alacan bi norton systemworks+norton personal filrewall paşa gib kuracan hepsini
antivirüs
ghost
utilities
firewall
go back
perfornmance test..
hepsi paşa gibi alanında bir numara programlar...
hiç bişi olmaz senin ssisteme o zaman.. -
eyfallahh çok saol ama yinede sölemeden geçemicem şimdi ben kürt sorunuyla ilgili bi başlık açmış olsaydım en as üç dört safya dolardı ama böle bişiler sorunca kimseden tık yok !!!
donanmacı kardişş sana extra teşekkürlerr
-
abi benim norton var ama benim bilgisayarda 2 gündür bir sorun var bilgisayarı açar açmaz dial up çıkıyor ekrana yada her dosyayı sağ tıkladığımda yine dial up çıkıyor virüs kapdı bilgisayar ama bir türlü onaramadım ne yapabilirim
norton la deniyorum olmuyor scan yapamıyorum yardım ederseniz sevinirim
-
abi norton pek işe yaramıyo. kasperski fena deil. ayrıca nortonun firewall u da durmadan herşeye uyarı veriyo.yani ben söylediğin gibi bi program bulamadım.inşallaa sen bulursun.
-
he trojan için trojan guarder var ben chip dergisiyle beraber almıştım.trial i bile fena deildi açık portları sadece gözteriyordu normal versiyonunda port kapama da var sanırım.

-
deli kanlı hacker norton kurmaz format atar :)
-
sana önerim bi Zone Alarm pro kur. trojanlar senin bilgisayarını server yaaparak çalışırlar. bunun için de bi port açmaları lazım. böyle bir teşebbüste bulunduklarında Zone Alarm hemen havlar :)) senden habersiz kuş bile uçmaz.. krek ini falan çok rahat temin edebilirsin.
ekstra olarak da bi ad-aware bulundurmanı tavsiye ederim. arada bir taratırsın bilgisayarını. bi de avast kurdun mu tam bi kale olursun...
-
ewido çok sağlam prog. walla prorat trojanını başka hiç bişi temizleyemedi ücretsiz indirin 30 günlük denemesi var eğer isterseniz bana ulaşın seriallarınıda veriim ok?
-
Outpost bak buda güzel :)
-
zone alarm+nuke nabbar+symantecin küçük bi arama programı
nabbar la istediğin portları kapa lazım gördüklerini zone alarmla gerekli portların takibini yap gerisin senin becerine kalmış xp kullanıyosan çoğu antivirüs crack yemiyo