folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Solidworks 2006 Kurulum Hatası[Yardım]

Solidworks 2006 Kurulum Hatası[Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

arkadaşlar solidworks 2006 yı kurmam gerek fakat kuruluma 1. cd den başlıyorum bir-iki etap sonra

Error 1311.Source file not found: e:\swwi\Data\Intel0.cab. Verify that the file exists and that you can access it.

hata mesajı alıyorum..sorunu halledemedim cd lerde mi sorun var acaba?4 cd yi de pc ye kopyaladaım aynı sorun orada da devam ediyor..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    yokmu solidworks le uğraşan birisi yaa..mutlaka bu sorunla karşılaşmıştır..S.O.S :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    "Cd okuma hatası"; dosyanın erişilebilir olduğunuzdan emin olunuz diyor. Yani ya o dosyayı bulucan başka bir yerden, ya da bilmiyom diskten falan okutabilcen mi,ama zannetmem o dosya hatalıdır cd içinde. Gel sana solid 2007 dvd vereyim İzmir'den!

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    -----------------------------
    "Cd okuma hatası"; dosyanın erişilebilir olduğunuzdan emin olunuz diyor. Yani ya o dosyayı bulucan başka bir yerden, ya da bilmiyom diskten falan okutabilcen mi,ama zannetmem o dosya hatalıdır cd içinde. Gel sana solid 2007 dvd vereyim İzmir'den!
    -----------------------------

yok ben 2007 yi sevmiyorum :D ya diskten okutma işi fln yapamadım zaten yapabileceğim şeyleri denedim olmadı..arkadaşta vardı 06 ondan isteyim bakalım.sorun cd lerden kaynaklanıyorsa hallederiz inş.  tşklr.

Toplam Hit: 2375 Toplam Mesaj: 4