Son 8 Yılın Öss Soru Ve Çözümleri
-
Herkese iyi akşamlar.
Bugün 2006 öss sorularına bakıyodum. Birkaç soruda takıldım. Dersaneye de gidemedim çünkü 2 gün kaldı diye hocalar sağa sola gitmişler.
Ben de internetten bi arama yapıyım dedim. Sonuçta bunlara ulaştım.
Benim gibi yumurta dayanınca eski sorulara bakıp yusuf olanlar varsa yardımcı olur diye düşündüm.
Stratejik Çözümlü 8 Gerçek Üniversite Sınavı
Bu testlerin yayın hakkı ÖSYM' ye aittir. Yayınevimiz telif ücretini ödeyerek soruların yayın iznini almıştır. Gerçek üniversite sınavlarının 8. si 2006 ÖSS sınavıdır. Diğer GÜS' ler ise çıkmış ÖSS ve ÖYS sorularından "Yeni Sınav Sistemine" göre oluşturulmuştur. Prensip olarak birinci bölüm soruları 1999 - 2005 ÖSS' lerinden, ikinci bölüm soruları ise 1992 - 1998 ÖYS' lerinden seçilmiştir. İstisnai durumlarda alternatif yollara da başvurulmuştur.
Programını aşağıdaki linkden indirebilirsiniz.
Başarılar...
http://www.kulturyayincilik.com/Kultur8GUS.zip -
hoca kusura bakmada m.k
sınava 2 gün kalmış
sen son 8 yılın sorularını verion kim bakar ona :D
-
Alıntı:
Benim gibi yumurta dayanınca eski sorulara bakıp yusuf olanlar varsa yardımcı olur diye düşündüm.
.. göz çıkarmaz ...
-
harbiden ha şunu 1 kaç ay önceden versen belki bi işe yarardı
-
cok erken verdin be kardes :)
-
8x3=24 saat ancak çözmeye başladı sınav saatinde bitirir:D
-
amcacım ben sadece 2006 için arıyodum aslında onun da bikaç sorusunun çözümüne bakıcaktım.
bu arada sosyal-1 30. sorunun cevabı yanlış verilmiş. çözümü doğru da cevap yanlış. cevap a şıkkı olacak. ösym'den baktım.
-
konuyu pörtletmek amaçlı yeiden yazıyım da...
gelecek sene tekrardan sınava girecek olan arkadaşlar üç aşağı beş yukarı belli olmuştur.
onlar için çok faydalı olacak.