Son Pagerank Güncellemesinde Bi Gariplik Mi Var ?
-
yaw bi domainime wordpress kurdum biraz özgün içerik ekledim feln.. domain ingilizce içerikte ingilizce hitide yok sitenin ama son güncellemede pr3 olmuş :| buna benzer bişey kimsenin başına geldimi ? :| 1-2 hafta sonra pr0 olabilirmi sitem :D aboutsomething.info bu arada domainim :)
-
her ne yaptın bilmiyorum ama alexa da 9.5 milyon sayfa gosterim hitin var yani bu pr i hak ediyorsun sanırım :) backlink lerini kontrol et bence
-
benimde pr mi 1 yapmış. google'yi bi daha siteme sokmicam amk
-
abi walla özel bişey yapmadım :| extreme war altta ona bakıorm günde 3-4 kişi giriyor..
sanırım ben almadan önce baya hit bir siteymiş :| (domain)
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------abi walla özel bişey yapmadım :| extreme war altta ona bakıorm günde 3-4 kişi giriyor..
sanırım ben almadan önce baya hit bir siteymiş :| (domain)
-----------------------------sen almadan önce olabilir benimde 3 dü 2 oldu sonra son güncellemede tekrar 3 yapmışlar %74 seo :)
-
içeriğini çalmadığınız, düzgün index ve içerik yaptığınız taktirde her pg güncellemesinde yükselirsiniz.. benimki şu an 5 mesela =)
-
Yok yok hiç bi gariplik yok 0 dı 2 olmuş :)
-
vay a.k ilk defa google yüzüme baktı :D
peki bu sitede adsense reklamlarım war artık tık başına daha mı çok para werir ?
-
yanılmıyorsam şöyle kaliteli reklam içeriği alırsın biraz daha ve istedigin kelimelerde üst sayfalara cıkarsın yani sayfa kalitesi demek zaten pr ama bu pr olayını meslek edinenler bile var kulaktan dolma degilde kendi araştırmanı yapmanı tavsiye ederim
-
hocam bi garilik yok benimde pr1 olmuş bi sitem özgün içeriğin faydalarıpr güncellemeleri öyle kafasına göre 1-2 haftada olmaz
Toplam Hit: 1804 Toplam Mesaj: 10