folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Yoklamaya Tabi Olmak?

Son Yoklamaya Tabi Olmak?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SENAR1ST
    SENAR1ST's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar az önce e-devlet'e giriş yaptım ve tecil durumuma baktım. 2017'nin şubat ayına kadar tecilli gözüküyorum ve tecil sebebi olarak "SON YOKLAMAYA TABİ" yazıyor. Ben ön lisansı yeni bitirdim ve şuan işletme 3.sınıftayım (Yaş 25). Okul otomatik tecil ettirir diye düşünüyordum ama 2017'ye girdiğimizde şubeye gitmeyi düşünüyorum. Tecil ertelenmemesi gibi bir durum olur mu?

SENAR1ST tarafından 20/Ara/16 15:13 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bartimaeus
    Bartimaeus's avatar
    Erkek

Hocam 2 yıllık mezunuysan ve şuan 4 yıllık okuyorsan, 29 yaşından da gençsen sıkıntın olmasın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    Bartimaeus bunu yazdı

Hocam 2 yıllık mezunuysan ve şuan 4 yıllık okuyorsan, 29 yaşından da gençsen sıkıntın olmasın.

Ama mutlaka ogrenci belgeni alip askerlik subesine git. Cunku ben ogrenci oldugum halde asker kacagi olmustum. 

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Öğrenci belgenle gidip bir danış. 29 yaşını aşmadığın takdirde ertelenmemesi için bir sebep yok.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

Yaş kaç ?

29'sa hayırlı teskereler

Toplam Hit: 1627 Toplam Mesaj: 5
son yoklamaya tabi̇