folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Son Zamanlardaki Tbt Uye Artisi

Son Zamanlardaki Tbt Uye Artisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

Son zamanlarda tahribattaki uye artısı bilmem dikkatinizi cekti mi? onune gelen kayıt olmaya mı basladı yoksa banlananlar tekrar acc aldıgı icin mi bu sekle geldi anlamadım. 12bin kusurdu bugun baktım 14bin kusur... aslında sevinilecek bir durum gibi gozuksede ortamı bozacaklar die valla odum kopuor...

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    korkma korkma biz burdaiz :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    Aman Hocam :)) ortam güzl kızlar güzel biz güzel konular güzel :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    copy paste ciler üye olmaya başladılar açıldı ya üyelik ama zamanla dökülmeye başlarlar (:

Abra Kadabra
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

valla allahtan siz burdasınız, olmasınız suyunu cıkarırlar hojam buranın... valla net aleminin en kral, en seviyeli, en rahat forumunu kaybetmek bir an gozumu korkuttu :)

sadece forumla kısıtlamayım sozlerimi... en baba ortamı desem her yonu ile daha iyi olur.. ii ki zamanında buraya uyeligimi yaptırmısım... kendimin aklını yiyim :D

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
Toplam Hit: 946 Toplam Mesaj: 5