Son Zamanların En İyi Parçaları
-
SOn zamanlarda (çok yeni) olan parçalardan aklınıza gelen , sevdiklerinizi yazarmısın?
Thanx.
-
400 mb kingston sata hd
ehuehe bu ne ulan oem parçası mı soruyorusun ne parçası:)
neyse parça olarak yenilerin hepsi bktan..en iyisi eskilerde bak mesela whitesnake - is this love dinle çok güzel şarkıdır.
-
tmm bunada bakcam :) ama yenilerden de Olsun YErli yabancı karışık..
-
Walla bizim burda oyle bir parça varki yersin sanki allam millet onu almak için sıraya giriyo mukemmel bir parça allahım nasıl anlatayım o paraçayı ellede tarıf edılmıyoo offf ulan offf bende de o parça olsa ben ne yapmak kı
Sahi sen ne parçası dıyorsun pc parçası felan mı yoksa araba parçasımı bende bir araba parçası var ıstıyorsan sana pm le yolluyayım
neyse işin pokunu çıkarmadan dj akmandan yıkılmak yok oyle mukemmel bır parça kendınden geçmek ıstıyenler bu parçayı dınlesın.....
-
belkide aradığın parça bir parça deildir. Yada sen bi parça aramıyo olabilirsinde.. :)
Yeter la daşşak geçtiğiniz :)
Valla ben levent Yuksel - Medcezir , Rafet el Roman - Bana sen lazımsın felan dinliyom şu sıralar.. (öyle lazım... :) )
-
benim öle son zaman takıntım yoktur aksine eski parçalar daha çok hoşuma gider genelde eskileri dinlerim, izlerim vs.
tabi bide pc parçaları var ama galiba ilk yazdığım şekilde mevzu.
-
aslında böle bi konu açılması ii olmuş bende otlanayım. ben bi okulda ses sisteminden sorumluyum ama tenefüslerde falanda müzik yayını yapıyom.sizden istegim bu şarkıları biraz listelesekde bende otlansam ii olur.
ama benim önerim aç bi radyoyu radyo dinle upraşma öle şarkılarla falan radyoda daha kıyak parçalar var.
ama araba ve bilgisayar parçası sölemiyorlar haberin ola...