Sonakal.Com Nedir
-
hacılar az önce nette buldum bu siteyi. üye oluyorsun kredi yukluyorsun ve teklif veriyorsun malı alıyorsun hemen. ama teklifler cok ucuk sony laptop mesela 16,69 :| nedir bu siteyi bilen warmı? kullanayım mı ne dersiniz
-
Bu kadar ucuza sakat gibi geldi :|
-
bakmadım ama şı kolpa teklif verme sitesi gibi olmasın altavitimıydı neydi
-
siteye bakıyorum da mantıgı anladım . belli bi sure var bu surenin bitimine en yakın zamanda teklif verirseniz alıyorsunuz. teklifi belirlemiyorsunuz sadece teklif ver diyorsun ve 1 kurus artıyor. bu şekilde herkes veriyo. zamanlamayı tututrmak cok onemli
-
bildiğimiz altivi işte. güven olmaz
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
siteye bakıyorum da mantıgı anladım . belli bi sure var bu surenin bitimine en yakın zamanda teklif verirseniz alıyorsunuz. teklifi belirlemiyorsunuz sadece teklif ver diyorsun ve 1 kurus artıyor. bu şekilde herkes veriyo. zamanlamayı tututrmak cok onemli
-----------------------------peki gerçek fiyat ne :W
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------peki gerçek fiyat ne :W
-----------------------------gerçek fiyat kaçta kalırsa işte örneğin zamanlamayı tuttrdun fiyat o an 17 olduysa o parayı oduyorsun
-
Deneyen varmı ?
-
hocalar bu sitelerde mantık şu. son teklifi site sahibine yakın olan kişiler verir. mal yine onlarda kalır. milletin kredisi biter, yükler, site kazanır.