Sonbaharda Nereye Tatile Gidilir?
-
2 aydır netten tariqattan uzakta kaldık allaha şükür 2 aylık süreçte yogun tempoda ankarada ev kurmayı ve iş problemini çözüp dün dünya evine girdim çok şükür .
lakin hava muhalefeti nedeni ile bir türlü karar veremedim 3 4 günlük balayı tatiline ihtiyacım var akdeniz veya ege düşünüyorduk fakat gittigimizede pişman olmayalım diyoruz tatil yörelerinde ikamet eden müridcanlar salıdan sonra hava açıyor gözüküyor ama bu mevsimde nerelere gidilir yardım yardım yardım -
yurtdışı düşünür müsün hocam ?
-
antalya ya gel hocam..
-
3 yada 4 gün olacagı için yurt içi olsun istiyoruz.
vukuat tarafından 11/Kas/12 19:30 tarihinde düzenlenmiştir
antalyada havalar nasıl yagmur rüzgar varmı peki? -
vukuat bunu yazdı
3 yada 4 gün olacagı için yurt içi olsun istiyoruz.
antalyada havalar nasıl yagmur rüzgar varmı peki?Hocam antalya belege gidebilirsin oteller cok güzel otel içinde eglenirsin ama dısarda zor tüm gün yagmur yagiş var. golf olan otellere gidip golf turnuvalarina katilabilirsin cok ucuz rakamlar cok mutlu donecegine emin ol. ama dişarda sürekli yagmur vardir bilesin. glorya max royal cornelia felan cok pahali degildir bu aylarda.
-
hocam belege sakın gitme bu ayda .. gelecegin en iy yer kundu bolgesi.. en azından yagmur yagısı olsa bile antalya ya gezmeye dolasmaya gitme imkanın var diger turisler gibi .. belekten antalyaya gelme işi sakat ..
blmrt tarafından 11/Kas/12 19:48 tarihinde düzenlenmiştir
edit : zaten ben otelde calısıyorum fotografcıyım.. -
blmrt bunu yazdı
hocam belege sakın gitme bu ayda .. gelecegin en iy yer kundu bolgesi.. en azından yagmur yagısı olsa bile antalya ya gezmeye dolasmaya gitme imkanın var diger turisler gibi .. belekten antalyaya gelme işi sakat ..
edit : zaten ben otelde calısıyorum fotografcıyım..Aynı fikirdeyim müridle,Kundu tarafında da baya güzel oteller var, hem Antalya merkeze daha yakın.
IC green palace da çalışmıştım 2 sene,baya güzel otel.
Bir göz at istersen hocam : http://www.ichotels.com.tr/hotels.asp?hotelID=2
Bu arada allah mesud etsin.