Sonicstage Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    arkadaşlar sony marka mp3 player aldım ve sonicstage ile çalışıyor , bunu nasıl kullanabilirim yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    google amcayı kullanmadın mı?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

herşeyde illa googleye yönlendirmenize gerek yok.. hoca bu arada mp3 çalardaki şarkıları silme işlemi bilgisayarıma girip orda mp3 çalar sürücüsüne sağ tuştan biçimlendir deyip silmen yeterli..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    hocam çok sağol , teşekkür ederim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    hocam benim eski alette klasörleme dosyalama vs. vardı , ki bu çoğu alette var , ama bunda rastlayamadım , sonicstage veya aletin içinden bu tarz dosyalama işlemlerini yapabiliyomuyuz ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam benim eski alette klasörleme dosyalama vs. vardı , ki bu çoğu alette var , ama bunda rastlayamadım , sonicstage veya aletin içinden bu tarz dosyalama işlemlerini yapabiliyomuyuz ?

klasörleme dosyalama derken kopyala falan mı hocam ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı:

Lemuria bunu yazdı:

hayır , mesela ben şarkıları albüm albüm atmak istiyorm , veya türkçeleri ayrı yabancıları ayrı gruplandırmak istiyorm vs. , bu mümkünmüdür , şu an için öyle görünmüyor da :D  , az önce masaüstünde klasik mzklerimden 10 tanesini dosyaladım ilk önce sol tarafa attım ordan( bahsettiğin 2. adım ) sonrada auto ile sağ tarafa aktardım ( bahsettiğin 3. adım ) fakat mp3 playerımı açtığmda direk önüme çıktılar dosya vs bulunmamakta sadece 10 tane şarkı var : D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    essan bunu yazdı:

Lemuria bunu yazdı:

hayır , mesela ben şarkıları albüm albüm atmak istiyorm , veya türkçeleri ayrı yabancıları ayrı gruplandırmak istiyorm vs. , bu mümkünmüdür , şu an için öyle görünmüyor da :D  , az önce masaüstünde klasik mzklerimden 10 tanesini dosyaladım ilk önce sol tarafa attım ordan( bahsettiğin 2. adım ) sonrada auto ile sağ tarafa aktardım ( bahsettiğin 3. adım ) fakat mp3 playerımı açtığmda direk önüme çıktılar dosya vs bulunmamakta sadece 10 tane şarkı var : D

grup halinde oluyor mu bilmiyorum hiç araştırmadım vaktim olmadı ama sol tarafa aktardığın şarkılar kısmında solunda artist diye bişey yazar orayı önce albüm olarak yap bakalım hocam olucak mı.. şarkıları harf sırasına göre diziyor sanırım.. :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    Albüm şeklinde sıralaayıp automatic transfer i yapıyımmı diye sorduğunda okey derse albüm adlarını ve içeriklerini ayrı klasör adı ve içeriği şeklinde atar

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Alpn bunu yazdı:
    Albüm şeklinde sıralaayıp automatic transfer i yapıyımmı diye sorduğunda okey derse albüm adlarını ve içeriklerini ayrı klasör adı ve içeriği şeklinde atar
    albüm şeklinde dosyalayıp bıraktımda sol tarafa , aletin içine yine normal track şeklinde attı , dosyalı bi şekidle değil , bi de bu playlist oluşturmayı nasıl yapıyorz

Toplam Hit: 1208 Toplam Mesaj: 10