folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sonraki Durak : Savasin Dis Kosesindeki Kurt Irak On War’S Outer Edge İn Kurdish Iraq

Sonraki Durak : Savasin Dis Kosesindeki Kurt Irak On War’S Outer Edge İn Kurdish Iraq

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

On War’s Outer Edge in Kurdish Iraq 

gmailin haber barinda basligi gorunce girdim okudum... eger okursaniz cok ilginc bilgiler edineceksiniz, ama yazi ingilizce. sadece yazida bahsedilen bir iki link verip, bir iki cumleye asagida deginmek istiyorum;

>>it has broadcast a series of television commercials in the United States called “The Other Iraq” that depicts high-tech factories and happy children GREETING AMERICAN SOLDIERS as LIBERATORS<<

tourismkurdistan.com (direk link vermek istemedim,yaziyi okuyun bence ilk once)

>>Guidebooks call Iraqi Kurdistan the “Switzerland of the Middle East.” But Iraqi Kurds have another model in mind: Dubai.<< (!!!)

(bana en ilginc gelen bolum;

Not surprisingly, the State Department still advises Americans against visiting the country, saying that terrorists and kidnappers “remain active throughout Iraq.” Many European countries, including Britain and France, however, have relaxed their travel warnings and differentiate the Kurdish region from the rest of Iraq (Washington does not.)

ceviriyorum bunu> Sasirtici olmayarak,Amerikalilar vatandasina iraga gitmeyin diyor abicim, teroristler var onlar var bunlar var diyor... ama bircok avrupa ulkesi, ingiltere ve fransa dahil!!!, ulasim olayini daha kolay hale getirmisler ve kurt bolgesini iraktan ayirmislar bile efendim ( ama washington ayirmamis! )

hadi al bide durdan yak... :)

arkadaslar bu yazi the new york timesda cikti;

travel.nytimes.com/2008/10/26/travel/26next.html (yine direk link vermiyorum, icimden gelmedi)

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

basligi duzelteyim derken entere bastim oyle kaldi kusura bakmayin...

baslik; Sonraki Durak : Savasin Dis Kosesindeki Kurt Irak ; olacakti...

keske biraz daha ugrasip tamamen turkceye cevirebilsek birlikte.

eger tartisma cikar veya gereksiz gorulurse, ozur dilerim, sadece ilginc geldi paylasmak istetim... fazla sorun cikarirsa konu silin gitsin.

anca gidersin...
Toplam Hit: 900 Toplam Mesaj: 2