Sonuç Belgesi (ACİL YARDIM)
-
Arkadaşlar askeri okula başvurmuştm ve öss sonuç belgesi ni istediler ama elime daha ulaşmadı.internetten çıkarıp götürsem olur mu acaba.......sadece 3 günüm kaldı
-
ben olsam kabsul etmem :P Gelir bekle sen 1-2 gün daha olmazsa netten çıkar götür lagaluga ederlerse DJ_Alperin kankasıyım de bişi yapmazlar :))
-
ÖSYM nin sitesinden alinmis bir cikti yasal olarak kayit islemlerinde kullanilabilmektedir... zaten senin goturdugun sonuc belgesini internetten kontrol ediceklerdir...
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
ÖSYM nin sitesinden alinmis bir cikti yasal olarak kayit islemlerinde kullanilabilmektedir... zaten senin goturdugun sonuc belgesini internetten kontrol ediceklerdir...
-----------------------------bozkurtcum bu kadar bilgiye karşı bize bi yemek ısmarlarsın artık ....
netten çıktı olur... ok kadar....
-
bozkurtcum bu kadar bilgiye karşı bize bi yemek ısmarlarsın artık ....
ayıp ettin mayrip kardeş...ben şu okula giriyim sna neler neler ısmarlıcam:D -
bozkurt2334 bunu yazdı:
-----------------------------bozkurtcum bu kadar bilgiye karşı bize bi yemek ısmarlarsın artık ....
ayıp ettin mayrip kardeş...ben şu okula giriyim sna neler neler ısmarlıcam:D
-----------------------------okuldan sonra pek giremezsin nete sakıncalı olacaktır net senin için....dilerim gidersin
-
olurr olurr içine sinmezde garanti olsun dersen çıktıyı ösym merkezinden bi de onaylattır o zaman kesin olur