Sonunda Açıldı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Selam arkadaşlar.

Uzun süredir beklediğimiz tahribat.com yenilenen desing'ı ve altyapısı, sözlüğü,Döküman motoru ve download bölümü ile yeniden sahalarda :D

İşte bu noktada sizden bir kaç isteğimiz olacak.

Sitenin desingı ile ilgili çıkan sorunları HolyOne vakit kaybetmeden gönderin.

Onun haricinde sözlükte yayınlanmasını istediğiniz her türlü entryi bana pm atabliirsiniz.

Kendi yazdığınız ve tahribat.comda yayınlanmasını isteidğiniz dökümanları bana icq msn yada pm yoluyla atarsanız en kısa zamanda döküman arşivine ekleyelim( Bu konuda önemli bir hatırlatma var. Dökümanların başka sitelerde yayınlanananlardan araklama :) yöntemiyle alınmaması ve kendi emeğiniz olması özellikle önemlidir. Lütfen baka yerlerden alınmış dökümanları yollamayın ne kadar döküman yazılmışsa hepsini okudum :))

Download bölümündeki virüs hack bölümü gibi bölümler haricindeki (mesela işletim sistemleri, photoshop gibi büyük dosyalar gibi) dosyaları link ekleme ile sitede yayınlıyoruz. Eğer sitede yayınlanan programlarda kırık linkler ile karşılaşırsanız haber verdiğiniz taktirde likleri düzeltelim. Sizin bulduğunuz ve siteye eklenmesini istediğiniz linkler olursa bana ulaştırırsanız siteye ekleyelim.

Güzel bir tahribat.com için :)

Okuduğunuz için saolun :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1661 Toplam Mesaj: 1