Sonunda Arabamın Çelik Jantları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Serbest atış.. lütfen okurken aşırı önemsemeden okuyun konuyu açtığımıza pişman etmeyin

Arabamın çelik cantları çok gösterişli. Almak için çok para harcadım. Gösterişi istemeden seviyorum. Öyleki 12 yaşındayken evimize gelen misafirin arabası olduğunu öğrenince çok sevinmiştim. Hemen dışarı çıkıp arabanın üstüne oturdum ve etrafıma topladığım arkadaşlarıma “bu arabanın sahibi bizim evde olm bizim akrabamız bu arabanın sahibi” demiştim. Ondan sonra eve ne zaman misafir qelse hemen dışarı koşup mahallede yeni araba varmı diye kontrol ederdim. Gösterişi böylesine seviyordum. İlkinde çocukluk ama büyüdükçe acizlik olmaya başladı. Ne zaman uzun yolda yakınlarımızı ziyarete gitsek kafamı arabanın camlarına yaslar altımdaki lüx arabayla arkadaşlarımın ve platonik aşk duyduğum ama uzaktan ona bakıp kendimi çirkin hissettiğim orta okul arkadaşımın önünden geçtiğimi hayal ederdim.

Hiç bana boşuna “görmemiş” demeyin zenciler size de olmuştur reddetmeyin. Seneler geldi geçti hocaların gözümde gördüğü o parlak çocuğun önüne isteklerim  ve nasıl gerçekleşeceğini bilmediğim uçuk kaçık hayallerim geçti. O parlak çocuk gerçekleri görmek istedikçe, gerçekleşmesi için göze alamadığım yıllar hayalleri daha çok sevdirdi. Onca hayali nasıl gerçekleştireceğimi düşünmedim ona göre hareket etmedim okuyup adam olmadım sadece istedim ve hayal ettim. Sadece olmalarını istiyordum hepsi o. Önce oyuncak kamyonet hayal ettim, sonra bisiklet hayal ettim,yaşım daha çok ilerledi araba hayal eder oldum. Hayalleri de geçti artık bu hayallerden uyanamaz oldum. Kafamı yasladığım uzun yol otobüsünün içinden inmeme rağmen beynim halen cama yapışmış duruyordu oracıkta hayallerimle. Annem elimden çekiştirerek “geldik” demese, koltuklara yapışıkalan parmaklarım beni oracıkta tutacak sanki otobüsün içinde arabam varmış gibi..sonra zar zor inerdim aşağı. Ben büyüdükçe para önem kazandı artık internet kafede counter strike parasıyla geçinemez oldum. Annemden aşırdığım paraların miktarı artınca annemde bu meseleyi önemsemeye başlayıp paraları artık yatakların arasına koymaz oldu. Liseye geldim rent a car’dan araba kiralamak her babayiğidin harcı değildi kiralayanlar ise büyük adamlardı onlar her şeyi iyi bilir her şeyin doğrusunu söyler eski kulağı kesikler modundaydı. Ellerinde sigaralar son çekişleriymiş gibi dudaklarını aşağı doğru indirerek derin derin çeken delikanlıları uzaylı görmüş gibi izliyordum. Ama arabaların jantları daha çok gözümü alıyordu onları sözde adam yapan buydu. Tekerlekler döndükçe onlar tehlikeli oluyordu.

Baktım olacak gibi değil dersler kötü ben okuyacak değilim hemen işe girdim çünki araba almam gerkiyordu. Çalıştım çalıştım çalıştım..veee sonunda bir arabam olmadı. Hatta hiç birikmiş paramda olmadı çünki arkadaşlarıma para yedirmezsem ortadan kayboluyolar. Sonunda bir noktaya varabildim panpalar. Araba alamasamda 19’inc çelik cantlarını aldım.. çok mutluyum neşeliyim dünyalar benim <3 

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neo_brn
    neo_brn's avatar
    Erkek

hocam allah sırayla teker aks koltuk kaportayı da nasip etsin. ne diyelim bi yolla da olsa hayallerine kavuşmuşsun :D

İşte tüm olay bundan ibaret.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

neo_brn bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam allah sırayla teker aks koltuk kaportayı da nasip etsin. ne diyelim bi yolla da olsa hayallerine kavuşmuşsun :D

-----------------------------

:D eyw. ama sadece öylesine yazdım daha jantlar bile yok artı zaten arabayada ihtiyacım yok sadece öyle bir yazı hocam :D

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 707 Toplam Mesaj: 3