Sonunda Siir Albümüm Hazır
-
Merhaba arkadaşlar
Amatör radyo programcılığı yapıyorum arada şiirler okuyordum bir kaç arkadaşın gazına gelip kayıt altına aldım:)
En çok sevdiğim 10 şiiri bir araya topladım.
Şiir dinlemesini sevenlere hediyem olsunn umarım beğenirsiniz.Link:
www.ismailatila.com.tr/ismail_Atila_Dilsiz.rar
-
Şiir sever ve okurum da hocam tşk bişi sorcam normalde bende şiir yazarım ama okuyup nasıl kayıt altına alırım onu bilmiyorum kullandım bir iki prog ama onlarda ses kalitesi çok ama çok kötüydü böyle pc de kullanacağım sade bir program biliyorsan tavsiye edebilirmisin.
-
Azrail fazla beklemesin hoşuma gitti tebrik ederim devamını beklerim.
-
@tahref156
Hocam program olarak Adobe Audition ve Fl Studio kullanıyorum. Sesin kalitesi kayıt yaptıgınız pc ve mikroflanla alakalıdır ve tabiki kayıt esnasında microfona uzaklığınız mikrofonun ses alım gücü vs. vs ben normal laptop üzerindeki micle kayıt yapıyorum gayet temiz bir ses çıkıyor.
@fifsonic
inşallah hocam devamı mutlaka gelecek. teşekkürler -
WildWamqire bunu yazdı:
-----------------------------@tahref156
Hocam program olarak Adobe Audition ve Fl Studio kullanıyorum. Sesin kalitesi kayıt yaptıgınız pc ve mikroflanla alakalıdır ve tabiki kayıt esnasında microfona uzaklığınız mikrofonun ses alım gücü vs. vs ben normal laptop üzerindeki micle kayıt yapıyorum gayet temiz bir ses çıkıyor.
@fifsonic
inşallah hocam devamı mutlaka gelecek. teşekkürler
-----------------------------tşk ederim hocam dediğin programları deneyeceğim. Kullandığım mikrofon normal bir mirofon 4/5 liralık basit birşey. Belkide sesin bozuk çıkması ondandır. Yine de bi bakayım tşkler kardeşim sağolasın.
-
eyw hocam
Not: imazaniza bittimm:)