Sony DCR - SR21E Video Kamera

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Müritler sony dcr-sr21e video kamera nasıldır işe yarar bi aletmi yorumlarınızı bekliyorm.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

mağazada test etme imkanım oldu güzel makine lesn konusunda zaten lafım yok ayrıca hddli ürün bnce güzel ama tek sıkıntı artık HD çekim yapan aletler daha cazip geliyor bana o yüzden ben olsam o tarafa yönelirdim ama hdd li ve hd çekim yapan sony modelleri baya bi uçuk fiyatta hocam. 

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Bisses bunu yazdı:
    -----------------------------

mağazada test etme imkanım oldu güzel makine lesn konusunda zaten lafım yok ayrıca hddli ürün bnce güzel ama tek sıkıntı artık HD çekim yapan aletler daha cazip geliyor bana o yüzden ben olsam o tarafa yönelirdim ama hdd li ve hd çekim yapan sony modelleri baya bi uçuk fiyatta hocam. 

-----------------------------

carrefoursa'da 80 gb hdd'lisi 500 liraya düşmüş ortalama fiyatı 700 civarı o yüzden cazip geldi biraz.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

500 küsür fiyata toshıbanın hd kameraları var tabı sd hafıza kartlı zoom 5x fln :) snn ne ıstedıgıne baglı zoom ıyı olsun dıyorsan bu makına asna uzun sure gıder ama hd cekım ve zoom ıstıyorsan kesenın agzını baya bı acman lazım:) kısaca alınabılır fıyat bnce:)

...
Toplam Hit: 821 Toplam Mesaj: 4