Sony DCR - SR21E Video Kamera
-
Müritler sony dcr-sr21e video kamera nasıldır işe yarar bi aletmi yorumlarınızı bekliyorm.
-
mağazada test etme imkanım oldu güzel makine lesn konusunda zaten lafım yok ayrıca hddli ürün bnce güzel ama tek sıkıntı artık HD çekim yapan aletler daha cazip geliyor bana o yüzden ben olsam o tarafa yönelirdim ama hdd li ve hd çekim yapan sony modelleri baya bi uçuk fiyatta hocam.
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------mağazada test etme imkanım oldu güzel makine lesn konusunda zaten lafım yok ayrıca hddli ürün bnce güzel ama tek sıkıntı artık HD çekim yapan aletler daha cazip geliyor bana o yüzden ben olsam o tarafa yönelirdim ama hdd li ve hd çekim yapan sony modelleri baya bi uçuk fiyatta hocam.
-----------------------------carrefoursa'da 80 gb hdd'lisi 500 liraya düşmüş ortalama fiyatı 700 civarı o yüzden cazip geldi biraz.
-
500 küsür fiyata toshıbanın hd kameraları var tabı sd hafıza kartlı zoom 5x fln :) snn ne ıstedıgıne baglı zoom ıyı olsun dıyorsan bu makına asna uzun sure gıder ama hd cekım ve zoom ıstıyorsan kesenın agzını baya bı acman lazım:) kısaca alınabılır fıyat bnce:)