SONY DCR-SR90E Kamera Satılık
-
http://www.sony.com.tr/bravia//reevoo.js
Sony DCR-SR90E
- Dahili 30 Gb Sabit Disk Sürücü (21 saate varan kayıt süresi)
- MPEG2 kayıt (DVD format ile aynı)
- 3G sensörlü Sabit Disk Sürücüyü çarpmalara karşı koruyan sistem ve tampon bellek
- 3,3 Megapiksel Advanced HAD CCD™
- Birincil renk filtresi sistemi
- Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T*
- Dahili mikrofon ile Surround ses kaydı için Dolby® Digital 5.1 Creator
- Geniş 16:9 geniş ekran kayıt modu
- Dokunmatik panelli 2,7 inç Geniş Hibrit LCD
- 10x Optik Zoom / 120x Hassas Dijital Zoom
- Süper SteadyShot
- 2016 x 1512 Fotoğraf (3 Megapiksel çözünürlük)
- Dahili flaş
- Etkin arayüz yuvası
- Video kamerada düzenleme (resim efektleri, başlık, parça listesi ve istenmeyen sahnelerin silinmesi)
- USB 2.0 terminali
- Tek dokunma ile DVD yazma
- Senkronizasyon özelliği ile bilgisayarda kolay yedekleme. Bir önceki DVD kaydı veya Yedekleme işleminden sonra eklenen yeni verileri algılamak için bilgisayarla otomatik olarak senkronize edilir
- 4 saate varan kesintisiz kayıt süresi (isteğe bağlı batarya ile)
Piyasa fiyatı 2300 TL civarı olup ihtiyaçtan satılıktır 2008 tarihli faturası mevcut olup 1 yıl garantisi kalmıştır kutusu mevcuttur 2 yıl kullanılmasına rağmen çok temizdir (hiçbir çiziği dahi yoktur) alacak arkadaşlar fazla öldürmemek şartıyla teklifinizi bekliyorum -
mesajı hazırlarken çok güzeldi tablo bile kullandım ama bitince neden böyle oldu anlamdım
-
2. el piyasasını araştıracaksın sıfır değil burda sıfır fiyatı şu kadar bu kadar diyerek tekliflerinizi bekliyorum dersen işin zor. temizliğine göre 2. el fiyatını yaz ona göre değerlendirsin herkes.
-
ikinci el fiyatını bulamadım ben de sıfırının o fiyatta olduğunu yazdım şayet 2. el fiyatını bulmuş olsam yazardım herhalde zaten ben 2000 istemiyorum ama fazla da ölü bir fiyat olmaz almaya niyeti olan varsa tartışırız
-
Burada var aynısı sanırım.
http://www.sahibinden.com/sony_dcr-sr90e_hard_disk_video_kamera-86WQQaXQQ23813612WQQpXQQdisplayitem?
-
SONY DCR-SR220E üst modeli 1690 liradan satılmakta hemde sıfır hemde garantisi daha başlamamış bile düşündüğün fiyata satabileceğini düşünmüyorum
-
300 TL verim
-
350
Toplam Hit: 1585 Toplam Mesaj: 8