Sony Ericson 8310İ Alacağım Önerileriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

çok ucuzlamış nette de baktım 370 ila 440 arası. yalnız;

dışarıya çok ses verince cızırtı yapıyormuş biraz bilen varmı ? 

teknosadan almayı düşünüyorum 439 ytl adam gibi. bir daha almayı düşünmüyorum. bu son!

kullanan varmı ? nasıldır ? 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    W810İ olcaktı pardon

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Hacı bak o telefon ne zamandır aklımda,evdekilere aldıramadım kendim para biriktirip alıcam inş :D son ses basslı müzik açarsan eğer hangi ses veren cihazda olursa olsun alet tırlatır ve cızırtı yapar,adam gibi kullandıktan sonra hiç cızırtı olmaz ki o telefonda normal seviyelerde bile dışarıya bayaa ses alabilirsin ;) müzik seti gibi telefon :D ayrıca hepsiburadaya bak orda chip test merkezinin yorumuda var,zamanında ayın telefonumu ne seçilmiş,iyi cihaz yani (: ama bak eğer üstüne daha koyabiliyosan sana önerim nokia 3250 xpress müzik  yada 5700...Bu 2 nokiada dışarıya manyak ses veriyo,eğer alabiliyosan bu 2 nokiadan birini al,çünkünokia yani adı var,ayrıca w810i symbian değil,5700da symbianda var,3250de varmı tam hatırlamıyom.Ama dediğim gibi daha fazla verebiliyosan o nokialardan birini al ;)

Söz gümüşse, altın paradır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    tel güzel ama kukalık fos benim tel k750 benimkinin kulaklıgı onunkinden iyi alırsan onu deisrisen daha iyi olur zati o nun bi aparatı var kulaklık cıkıo istedigin kulaklıgı takabilion

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

benim telefonum güzel telefondan memnunum ama kulaklıgı sikik :S

2 ay a kulaklık bozuldu dişleri durduk yere kırıldı :D kullanmadıgım halde o kadar sık söküp takarken tırnakları kırlıo şarj aletininde öle :D 2 diş le idare edior amk =)

ama süper telefon ben cok memnunum şahsen 2.5 ay önce aldım ...

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

3250 xpress musıc bu telefonuda incele derim. w810da güzel, kibar.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    alacağım kararımı verdim. az kaldı. fabrikada onca gürültüyü duymak istemiyorum. zaten kulaklıkla dinleyeceğim genelde. eyv.

Toplam Hit: 2100 Toplam Mesaj: 7