Sony Ericson 8310İ Alacağım Önerileriniz ?
-
çok ucuzlamış nette de baktım 370 ila 440 arası. yalnız;
dışarıya çok ses verince cızırtı yapıyormuş biraz bilen varmı ?
teknosadan almayı düşünüyorum 439 ytl adam gibi. bir daha almayı düşünmüyorum. bu son!
kullanan varmı ? nasıldır ?
-
W810İ olcaktı pardon
-
Hacı bak o telefon ne zamandır aklımda,evdekilere aldıramadım kendim para biriktirip alıcam inş :D son ses basslı müzik açarsan eğer hangi ses veren cihazda olursa olsun alet tırlatır ve cızırtı yapar,adam gibi kullandıktan sonra hiç cızırtı olmaz ki o telefonda normal seviyelerde bile dışarıya bayaa ses alabilirsin ;) müzik seti gibi telefon :D ayrıca hepsiburadaya bak orda chip test merkezinin yorumuda var,zamanında ayın telefonumu ne seçilmiş,iyi cihaz yani (: ama bak eğer üstüne daha koyabiliyosan sana önerim nokia 3250 xpress müzik yada 5700...Bu 2 nokiada dışarıya manyak ses veriyo,eğer alabiliyosan bu 2 nokiadan birini al,çünkünokia yani adı var,ayrıca w810i symbian değil,5700da symbianda var,3250de varmı tam hatırlamıyom.Ama dediğim gibi daha fazla verebiliyosan o nokialardan birini al ;)
-
tel güzel ama kukalık fos benim tel k750 benimkinin kulaklıgı onunkinden iyi alırsan onu deisrisen daha iyi olur zati o nun bi aparatı var kulaklık cıkıo istedigin kulaklıgı takabilion
-
benim telefonum güzel telefondan memnunum ama kulaklıgı sikik :S
2 ay a kulaklık bozuldu dişleri durduk yere kırıldı :D kullanmadıgım halde o kadar sık söküp takarken tırnakları kırlıo şarj aletininde öle :D 2 diş le idare edior amk =)
ama süper telefon ben cok memnunum şahsen 2.5 ay önce aldım ...
-
3250 xpress musıc bu telefonuda incele derim. w810da güzel, kibar.
-
alacağım kararımı verdim. az kaldı. fabrikada onca gürültüyü duymak istemiyorum. zaten kulaklıkla dinleyeceğim genelde. eyv.
Toplam Hit: 2100 Toplam Mesaj: 7