Sony Ericsson K700i
-
arkadaslar bu k700i almayı dusunuyorum aranızda kullana varmı tavsıye edermısınız bu ayarda baska marka model tel bılıyormusunuz daha ucuz falan yardımlar ıcın sagolun
-
ucuz dıyosan 6600 lar bu ara ucuz ama senın alacaaan tel de baya ıyı ama sana tasıyem nokıadan sasma hoca at vur kır ulen gene bısıı olmuyo tele cok saalam ve kullanıslı telefon dur
-
ses cıkısı mukemmel mp3 felan dınlemek istiyosan tavsıyem ama hafıza kartı takılmıyo program yuklenmıyo java desteklı programlar yuqlenıyo ama yınede nokıa dan sasma
-
arkadaslar aslından bende nokıacıyım ama artık baska bı marka kullanmak ıstıyorum arkadaslarım motorolayı falan tavsıye ettı aslında cok delı telefonlar var ama nokıanın cok pahalı hem 6600ların hafızaları cok cavuk bozuluyor aarkdasın vardı bısefer elınden yere dustu bı daha acılmadı tel oyuzden baska marka denemek ıstıyorum baska tavsıye edebılecegınız marka varmı
yardım larınız ıcın tesekurler
-
Kardeş bende war telefon memnumum. 4 ay oldu alalı. Kusuru bellek eklenemiyor olması ve program (.sis) yüklenemiyor.
Bellek sorununu bir bluetooth cihazı ile çözdüm. Mp3 - Dosya falan aradabir aktarıp temizliyom belleği.
Program olayı da sadece java desteği var. birçok java program mevcut. İş görür. -
bende de k500i var ama k700i nin de özelliklerini sayabilirim
hafıza çok problem oluyor
coystik ne kadar düzgün kullanıyorum dersen de bozuluyor
Toplam Hit: 1506 Toplam Mesaj: 6