Sony Ericsson K700i

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    arkadaslar bu k700i almayı dusunuyorum aranızda kullana varmı tavsıye edermısınız bu ayarda  baska marka model tel bılıyormusunuz daha ucuz falan yardımlar ıcın sagolun

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek
    ucuz dıyosan 6600 lar bu ara ucuz ama senın alacaaan tel de baya ıyı ama sana tasıyem nokıadan sasma hoca at vur kır ulen gene bısıı olmuyo tele  cok saalam ve kullanıslı telefon dur

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eff_
    eff_'s avatar
    Erkek
    ses  cıkısı  mukemmel  mp3 felan  dınlemek istiyosan  tavsıyem  ama  hafıza  kartı  takılmıyo   program  yuklenmıyo  java  desteklı  programlar  yuqlenıyo  ama  yınede  nokıa dan sasma
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

arkadaslar aslından bende nokıacıyım ama   artık baska bı marka kullanmak ıstıyorum  arkadaslarım motorolayı falan tavsıye ettı  aslında cok delı telefonlar var ama  nokıanın cok pahalı hem 6600ların hafızaları cok cavuk bozuluyor aarkdasın vardı bısefer elınden yere dustu bı daha acılmadı tel oyuzden baska marka denemek ıstıyorum baska tavsıye edebılecegınız marka varmı

yardım larınız ıcın tesekurler

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLastDJ
    TheLastDJ's avatar
    Erkek
    Kardeş bende war telefon memnumum. 4 ay oldu alalı. Kusuru bellek eklenemiyor olması ve program (.sis) yüklenemiyor.

Bellek sorununu bir bluetooth cihazı ile çözdüm. Mp3 - Dosya falan aradabir aktarıp temizliyom belleği.

Program olayı da sadece java desteği var. birçok java program mevcut. İş görür.

Merhamet etmeyene, merhamet edilmez....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    bende de k500i var ama k700i nin de özelliklerini sayabilirim
    hafıza çok problem oluyor
    coystik ne kadar düzgün kullanıyorum dersen de bozuluyor

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
Toplam Hit: 1506 Toplam Mesaj: 6