Sony Ericsson Telefon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

arkadaşlar sony ericsson k750i telefonunun sıfırını bulabileceğim bir yer söz konusu mudur bir bilginiz var mı ?

veya bu telefonda bulunan arama engelleme özelliğinin ( meşgul tonu gönderme ve aynı zamanda arayan kişiyi görebilme. tek tek

engellediğin ve izin  verdiğin numaralın listesini düzenleyebilme) aynısını taşıyan bir başka 

sony ericsson modeli bilen var mı ? ama öyle akıllı telefon felan olsun istemiyorum.

telefonda ki tek istediğim özellik bu keza. 

temiz kullanılmış 2. el telefonlara da talip olabilirim sony ericsson olmak ve bu özelliği taşımak kaydıyla.

telefon bir kaç içinde elimde olmalı istanbuldayım haydi bir yardım müridlerim.

tabi lan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek

K790i de de var

.. you only have you ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek
    HyP-X bunu yazdı

K790i de de var

o zaman sanırım k serisinin tüm modellerinde bu özellik mevcut. 

diğer sony ericsson serisi kullanıcalar da aydınlatabilse de seçeneklerimiz çoğalsa.

tabi lan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

w995 kullaniyom o dediklerin var

ben zaten kendimi bildim bilelei se den baska telefonun yuzune bakmadim D

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

SE Txt Pro'dan bildiriyorum; öyle bi özellik yok : )

aldığım günden beri küfrediyorum(!) Eskiden SE Walkman W200i vardı resmen aşıktım telefona :(

ama bu karaktersiz cibiliyetsiz telefon hayattan soğuttu beni : ) Ben yandım siz yanmayın! almayın! aldırmayın!

bu vesile ile up: )

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Nokia 1110i var.Engellenen kişi seni arayınca telefon sadece ışık yakarak çalıyor ve susuyor.Ekranda cevapsız arama falan yazmıyor.Telefonun kendi sansür menüsünden görüyorsun kimin aradığını.Birde Samsung Champ'ta var o özellik.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 731 Toplam Mesaj: 6