Sony Ericsson Telefon
-
arkadaşlar sony ericsson k750i telefonunun sıfırını bulabileceğim bir yer söz konusu mudur bir bilginiz var mı ?
veya bu telefonda bulunan arama engelleme özelliğinin ( meşgul tonu gönderme ve aynı zamanda arayan kişiyi görebilme. tek tek
engellediğin ve izin verdiğin numaralın listesini düzenleyebilme) aynısını taşıyan bir başka
sony ericsson modeli bilen var mı ? ama öyle akıllı telefon felan olsun istemiyorum.
telefonda ki tek istediğim özellik bu keza.
temiz kullanılmış 2. el telefonlara da talip olabilirim sony ericsson olmak ve bu özelliği taşımak kaydıyla.
telefon bir kaç içinde elimde olmalı istanbuldayım haydi bir yardım müridlerim.
-
K790i de de var
-
HyP-X bunu yazdı
K790i de de var
o zaman sanırım k serisinin tüm modellerinde bu özellik mevcut.
diğer sony ericsson serisi kullanıcalar da aydınlatabilse de seçeneklerimiz çoğalsa.
-
w995 kullaniyom o dediklerin var
ben zaten kendimi bildim bilelei se den baska telefonun yuzune bakmadim D
-

SE Txt Pro'dan bildiriyorum; öyle bi özellik yok : )
aldığım günden beri küfrediyorum(!) Eskiden SE Walkman W200i vardı resmen aşıktım telefona :(
ama bu karaktersiz cibiliyetsiz telefon hayattan soğuttu beni : ) Ben yandım siz yanmayın! almayın! aldırmayın!
bu vesile ile up: )
-
Nokia 1110i var.Engellenen kişi seni arayınca telefon sadece ışık yakarak çalıyor ve susuyor.Ekranda cevapsız arama falan yazmıyor.Telefonun kendi sansür menüsünden görüyorsun kimin aradığını.Birde Samsung Champ'ta var o özellik.