Sony Ericsson W64S İsimli Model Hk.
-
Arkadaşlar bir tane telefon buldum japon bırakımış japonca yazılar var neyse muhtara gittim bende böyle bir telefon var sahibi felan çıkarsa bende diye 1 ay bekledim yok etrafta neyse unuttu gitti diye telefonu aldım ben.
Yalnız sarj aleti yok ve ilk defa görüyorum böyle bir sarj girişini.

Daha sonra bu telefon imei değişmesi lazım mı ? yoksa sim tak kullan mı yapayım ?
Birde telefonu sıfırlamak gerekir mi ?
Telefonun diğer resimleri;

Birde böyle bir yer var bu ne ?

-
sim tak kullan yapman durumunda, japon veya başkası telefon hakkında çalındı vs. şeklinde bildirimde bulunduysa, sim kartın asıl sahibi de senin olman durumunda tespit edilip, telefonu çalmış gibi görüneceğini düşünerek hareket et hocam.
-
e sata girişi gibi nasıl birşey öyle :)
ilginç bir cihaz
-
twilight_flame bunu yazdı
sim tak kullan yapman durumunda, japon veya başkası telefon hakkında çalındı vs. şeklinde bildirimde bulunduysa, sim kartın asıl sahibi de senin olman durumunda tespit edilip, telefonu çalmış gibi görüneceğini düşünerek hareket et hocam.
peki hocam imei değişimi durumunda herhangi bir sorun olur mu ?
birde bu telefonun imei nasıl değişir :)
-
RimPalace bunu yazdıtwilight_flame bunu yazdı
peki hocam imei değişimi durumunda herhangi bir sorun olur mu ?
birde bu telefonun imei nasıl değişir :)
10 tl lik telefon için uğraşmana değer mi? git bi polis merkezine teslim et. yolda buldum de. ağrısız başına durduk yerde iş alma.