SONY Handcam Kamera YARDIM!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salgado1907
    salgado1907's avatar
    Erkek
    arkadaşlar handcam kameram var. kasetteki görüntüyü bilgisayara nasıl aktarırım. hangi program kaliteli görüntü ve kolay kayıt sağlar. yardımlarınızı bekliyorum. orjinal cd deki programdan hiç bir şey anlamadım.. 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutay
    tutay's avatar
    Erkek
    hocam benim bildigim tv kartına ihtiyacın var onu bilgisayardan çekip izlemen için bide tv kartından çekerken ilk başta bıyut aşırı büyük görünüyor ama nero ona ayar verir ona göre
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kasetten cd ye ise onun makinası var birebir çekio örn:60 dakkalık görüntü varsa 60 dakkada çekio filimciler yapıo

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtinyilmaz
    mtinyilmaz's avatar
    Erkek

hacı bir işlem için ya  tv kartı ya da sinasi kart lazım

tv kartındaki işlemi bilmiyorum ama tv kartında yapılan işlemlerde video kalitesi bozuluryormus " gormedim ama duydum " 

ama sinasi kartlarda programı sayesinde kolayca yapılabilektedir ayrıaca videonun kalitesinde bir bozulma yasanmıyor

sinasi kartlarda işlemler 60'şar dakikalık işlem suresi oluyor

"sinasi kartının programı kartı aldıgınında kutusunda cıkabilmek eger ankarada isen programı maltepe pazarından bulabilirsin" 

ama bana sorarsan git bir fotografcıya onlarda bu işlemi yapabilemekteler bu islem sana en fazla "10 ytl" tutar 

ben ankarada oturyorum sincanda "7ytl" yapıyorlar

benim için programlanma devrelerini yakarım yanmiş devrelerimi bi tarafına sokarım :)
Toplam Hit: 1074 Toplam Mesaj: 4