Sony Mp3 Player I Olan Arkdaşlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    arkdaşlar elimde bir sony walkman player var. usb li olanlardan zamanında cd si de vardı fakat cd sini şu an bulamıyorum ve müzzikleri sürüklediğim zaman playerda gözükmüyor normal uzantılarıda mp3 sanırım bir programı varmış bu durumu nasıl halledebiliriz? programı nedir acaba. birde programsız olmazmı sonuçta mp 3 uzantısı ve buda mp3 player uğraşacakmıyım yani ben herseerinde bir yere gititğimde hemen mp3 alamıcakmıyım onlardan?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sonic stage

indir..

daha sonra ordan kendine yeni bir medya arşivi yarat

istediğin müzikleri at oraya daha sonra makinaya.

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    Apple ın i-Tunes ı varsa Artık sony ninde son çıkan modellerinde böyle bir program var.atrac3plus sonic stage olması lazım programın adı.mp3 player e atacagın mp3ler üzerinde değişiklik ve sıkıştırma özelliği oldugu için sony bu tür bir program geliştirmiş. ama fazla tepki alınca şuan çıkan modellerde böyle bir özellik yok.sony nin sitesinden programı indireilirsin.mp3 atacagın her yerdede kurman gerekir.setup ını mp3 player in içine atarsın.başka çaren yok.kolay gelsin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek
    hocam kendim kullanıyorum programsız atılmıyor usp içine girdiğinde uzantıları farkı görüyor yani. direk atınca sadece bellek olarak kullanmış olursun şarkılar çalmaz.ancak programı ile atıcaksın. Nurky ninde dediği gibi sonic stage diye programı var onla atabiliyorsun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    http://forum.donanimhaber.com/m_5140446/mpage_1/key_/tm.htm
Toplam Hit: 1125 Toplam Mesaj: 5