Sony Mp3 Player Kaça Gider

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

elimde şunun siyahının 2 gb radyolusu var. sağ döndürme tuşu çalışmıyor. yazılar da falan silik biraz onun harici sorunu yok. kaça gider satıp yeni seri almayı düşünüyorum 

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ev-elektronigi-tasinabilir-muzik-mp3-mp4-calar-sony-nwz-b152

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

radyosuzlar 60a falan bende kulaklık da yok max 50 falan eder sanırım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bana soracak olursan bu haliyle para vermem buna.Belki takasa sokup üzerine +para eklersen bi işe yarar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THE_MILLER
    THE_MILLER's avatar
    Erkek

Tuşun çalışmaması fiyatı düşürür. Bence satma.Ver bi kuzenine kardeşine arkadaşına sevinsin.Çok ederi yok.

Türkiye'nin geleceği çelikten yoğruluyor; belki biz olmayacağız ama bu çelik aldığı suyu unutmayacak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

millet bunu alacağına ipod alıyor hem 8gb hep wifisi var.. para etmez.. tamir ettir hediye et..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

radyosuzlar 60a falan bende kulaklık da yok max 50 falan eder sanırım

Kulaklık yok

Sağ döndürme tuşu çalışmıyor

Yazıları silik

Ve sen 50 tlye satabileceğini düşünüyorsun?

Hocam ona 10 tl veren olursa öp başına koy derim. Artık neredeyse herkesde müzik oynatabilen telefonlar mevcut, mp3 player çok kaliteli olmadığı sürece piyasası ölü artık.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

doğru dionuz bi yerde beyler :( ama tuşu düzeltip yine gelicem sony bu modası geçmez !!111!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

Bak sınav konusunda aynı kaderi paylaşıyoruz bi 5 lik sıkayım ben sana gönder ve bi iyilik daha benden sana tamı tamına 7.99 lira olan kargo ücretini ben karşılıyorum

Toplam Hit: 2623 Toplam Mesaj: 9