SONY NEX-C3 DSLR Fotoğraf Makinası Görüş
-
Limango'da makina 1070 TL fiyatla vermişler.
http://tech.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1389871 (Üyelik istiyor)
Bilgi sahibi arkadaşlar makina ve fiyat hakkında görüşlerinizi yazar mısınız.
Makina hakkında bilgi;
http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/2906/show.html
-
vereyim hocam
taşımak için iyi bir makinedir menüsü alışana kadar zordur tam olarak dslr sayıılmadığından %20 düşük performans beklemelisin bunun haricinde güzel makinedir 16 mm lens ile pahalı bu makine
bende pentax k-r ile nex 5 arasında kalmıştım şimdi ise hangisinin ucuunu bulursam onu alacağıma karar verdim
-
Bilgi için çok teşekkürler. Anında vaz geçerim böyle durumlarda :)
-
vizor olmayan makine. kullanırken dijitalden hiçbir farkı yok. ışık ayarlaması güzel. panoromik çekimini çok beğendim. 3d çekim yapıyor üzerindeki lensle ama hiç deneme fırsatım olmadı. başlangıç için ideal ama pahalı.
-
portatif harika, lensi pahalı vizörü yok. temel özellikler bunlar. sonuçlar gayet güzel. ama o kadar para vericeksen ve fotoğraf çekme amacın bi hobiyse, dslr alman lazım. yok ben en kullanımı kolay zırt pırt uğraştırmayacak taşıması kolay makine arıyorum, lens falanda umrumda değil 1 kere alırım lensi başka da ihtiyacım olmaz diyebiliyorsa, c3 değilde nex5 veya nex7 öneririm. tabi nex7 ye o kadar para verilir mi oda ayrı. sana sadece biraz daha bekle ve bütçeyi yukarı çek diyorum :)
-
Aslında fotoğrafçılıkla amatör olarak ilgileniyorum, 3 sene kadar oluyor Sony A100 almıştım ancak çalındı. Çalınmadan önce de 1-2 sefer acayip yerlerde unutmuştum. Böyle olunca bir kez daha DSLR makina almamaya karar vermiştim. O zamandan beri aklımın bir yerinde. Şimdiye kadar içime sinen makinalarda fiyatlar 2-3000 fiyat aralığında olduğu için niyetlenmedim ama bu 1000 TL psikolojik sınırında olunca kalbim yeniden çarpmaya başladı.
Nex 7 yi inceledim özellikleri çok güzel ama fiyat ciddi. Belki de yeniden kaybolacak bir makina için o kadar vermeye değer mi? Maddi olarak değil psikoljik sınırları yukarı çekmek gerekiyor anladığım kadarıyla..